Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben nőként lépnétek valamit?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy férfival egy projekt során, majd az közös ismerősünk akivel ő joban van elmondta, hogy nagyon bejövök annak a férfinak. Rékerestem a közösségi oldalon és láttam, hogy van kapcsolata. Nem tudom milyen a kapcsolata, mennyire komoly, de azóta csak az a férfi jár a fejemben. A projektnek vége, így nem valószínű, hogy fogunk e még találkozni.
2019. máj. 14. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem lépnék, még akkor sem ha folyton Rá gondolnék. Ha nagyon bejössz Neki és szeretne valamit Tőled, bármit, akár egy titkos kapcsolatot, akár komolyabbat, keresni fog. Ha nem teszi annak oka van.
2019. máj. 14. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

közösségi oldalon eléggé szánalmas lenne ráírni és megkérdezni....szóval gáz lenne.

Ez maximum személyesen lenne jó, de csak körítéssel, hogy, hogy van azóta , dolgozik e valamin, vagy új projektet tervez e, aztán megkérdezheted, van e barátnője, terveznek e esküvőt....így se a legjobb de jobb mint neten.

2019. máj. 14. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Ha fontos vagy neki keres, ha nem, akkor nem. Más kapcsolatába belerondítani nem túl gerinces dolog, így ne tedd. Várd meg, amíg lezárja a mostani kapcsolatát.
2019. máj. 14. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivel kapcsolatban van, csak meg akar dugni, azért közvetve jelezte, hogy szíp vagy, hátha Te keresed meg elsőre, így ő "ártatlan" marad...

Projekt van mi, logika meg smafu, mi?!!

2019. máj. 15. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!