Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért magyarázzák félre sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magyarázzák félre sokan a sex 80%-20% megoszlását az alfahím chadek javára?

Figyelt kérdés

Ha szóba kerül, hogy a sex 80%-a a chadek farkán landol, jön a félremagyarázás, hogy "de hát egy csomó átlag pasi is kapcsolatban van! Nem csak a chadeknek van barátnőjük!"

Csakhogy a sex mennyisége nem a pákapcsolati státusztól függ. Egy egyedülálló alfahím is simán levarr egy-két nőt minden hétvégén a buliban, vagy felpróbál pár férjezett kolleginát a munkahelyi csapatépítőn.

Közben a "kapcsolatban" élő átlagpasinak be kell érnie havi egy sexxel, mert a csaja állandóan elhajtja, lekoptatja, hogy "naaaa, most nincs kedvem hozzá" "haggyámá, fáj a fejem". Közben megy a fantáziálás az alfa chadről.

Az ilyen bétahímekkel érdekkapcsolatban van sok csajszi, mert két ember könnyebben kiköhögi a lakbért és rezsit, mint egy szingli.

Csak nem értem, miért tagadják sokan ezeket a tényeket, és tesznek úgy, muntha nem értenék a sex Pareto-elv szerinti 80-20% megoszlását?

jan. 16. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
10%

"Attól hogy van gyereke ugyanúgy szingli nőnek számít, aki elméletben potenciális partner a szingli férfiaknak"

Hat.... A hangsuly itt az "elmeletben"-en van :)

40F truecel

jan. 17. 22:14
 72/73 anonim ***** válasza:
95%
69-es. A tiéd ugyanúgy feltételezés, aminek meg csak valóság alapja sincs az általatok hivatkozott cikk alapján. Egyébként meg oké, hogy te nem tekinted a gyerekes nőket potenciális partnereket, de a legtöbb nő pont ugyanígy van az incelekkel. Ők sem valódi opciók, hanem mentálisan sérült emberek.
jan. 17. 22:28
 73/73 anonim ***** válasza:
9%

A kérdésed költői kérdés kérdező, és szeretsz vitatkozni.

Én nem tudnék úgy érvelni, ahogyan ti, de tapasztalati, összbenyomás útján alá tudom támasztani, illetve én is igaznak gondolom ezt.

Van a nőknél egy olyan dolog hogy hipergámia. Mindig a lehető legjobb pasit választják ki. Nem csak párnak, hanem úgy en bloc érdeklődésük/vonzalmuk tárgyának. Ez azt jelenti, csak egy kisebb százalék kapja meg, a nagyobb merítésből. hogy ez 80/20, 90/10, vagy valami egészen más szám azt nem tudom.

jan. 21. 02:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!