Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért magyarázzák félre sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magyarázzák félre sokan a sex 80%-20% megoszlását az alfahím chadek javára?

Figyelt kérdés

Ha szóba kerül, hogy a sex 80%-a a chadek farkán landol, jön a félremagyarázás, hogy "de hát egy csomó átlag pasi is kapcsolatban van! Nem csak a chadeknek van barátnőjük!"

Csakhogy a sex mennyisége nem a pákapcsolati státusztól függ. Egy egyedülálló alfahím is simán levarr egy-két nőt minden hétvégén a buliban, vagy felpróbál pár férjezett kolleginát a munkahelyi csapatépítőn.

Közben a "kapcsolatban" élő átlagpasinak be kell érnie havi egy sexxel, mert a csaja állandóan elhajtja, lekoptatja, hogy "naaaa, most nincs kedvem hozzá" "haggyámá, fáj a fejem". Közben megy a fantáziálás az alfa chadről.

Az ilyen bétahímekkel érdekkapcsolatban van sok csajszi, mert két ember könnyebben kiköhögi a lakbért és rezsit, mint egy szingli.

Csak nem értem, miért tagadják sokan ezeket a tényeket, és tesznek úgy, muntha nem értenék a sex Pareto-elv szerinti 80-20% megoszlását?

jan. 16. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:

34

2024-ben és előtte lévő években is 6% alatt volt az eltérés, ami aztán tovább csökken a huszas évekre.

jan. 17. 16:34
 42/73 anonim ***** válasza:
8%
Kedves Pénzügyi elemző... Először várnám az 5,8 és 5,6%-os férfitöbblet magyarázatát. Utána elemezzük az Ön kérdését...
jan. 17. 16:35
 43/73 anonim ***** válasza:

2022. Év. Fiú gyermek: 48240 fő. Lánygyermek: 45354 fő.

48240/45354= 1,0636... Tehát a többlet 6,36% ....

jan. 17. 16:40
 44/73 anonim ***** válasza:
A KSH Korfa adatából dolgoztam.
jan. 17. 16:42
 45/73 anonim ***** válasza:
21%

"Valahogy nem áll össze a fejemben, hogy jön ki az a 173%, ha 5%-al születik több férfi, de több is hal meg, mint lány (evoluciosan elvileg ezért születik több fiú) hacsak nem sokkal nagyobb a leszbikusok aránya, mint a melegeké. Mert heteroszexuális férfiak heteroszexuális nőkkel vannak együtt általában"

Kedves penzugyi elemzo!

Ennel tobb bizonyitek nem kell, hogy a Chad-eken osztoztok. Vagyis megint az lett, amit a csunyagonosz incelek mondtak. Mily meglepo.......

40F truecel

jan. 17. 16:47
 46/73 anonim ***** válasza:
62%
45, ennél nagyobb bizonyíték nem kell, hogy ti miért ne szaporodjatok! Nettó hülyeség, torzítás, idiótizmus már megint. De mit is várunk attól, aki nem pasinak írja le magát, hanem trucelnek? 😂😂
jan. 17. 16:51
 47/73 anonim ***** válasza:
46%
16:51 Amennyi számolási hibát láttunk a kérdés alatt az Önök oldalán...a Truecel a legkisebb pontatlanság ezek között... ;)
jan. 17. 16:54
 48/73 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a hivatalos statisztika: 45 470 / 43 021 = 1,569. Annyira nem bonyorult a számolás.

jan. 17. 17:35
 49/73 anonim ***** válasza:

[link]

Eszerint pedig a férfitöbblet 45 éves kor körül átfordul, 50 fölött pedig erőteljes nőtöbblet van. Vajon ott mi lesz a kifogás?

jan. 17. 17:37
 50/73 anonim ***** válasza:

17:35 És ez magyarázatot ad, hogy miért lett kb. 100%-ra pontozva az a válasz, hogy 1-2%-al születik több fiú, mint lány?

Én a korfáról néztem az adatokat...engem 0-ra pontoztak le, mert 6-7%-ot írtam. Nem írtak 5,6 alatt egyetlen esetben sem ez alatt a kérdés alatt sem.

jan. 17. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!