Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért magyarázzák félre sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magyarázzák félre sokan a sex 80%-20% megoszlását az alfahím chadek javára?

Figyelt kérdés

Ha szóba kerül, hogy a sex 80%-a a chadek farkán landol, jön a félremagyarázás, hogy "de hát egy csomó átlag pasi is kapcsolatban van! Nem csak a chadeknek van barátnőjük!"

Csakhogy a sex mennyisége nem a pákapcsolati státusztól függ. Egy egyedülálló alfahím is simán levarr egy-két nőt minden hétvégén a buliban, vagy felpróbál pár férjezett kolleginát a munkahelyi csapatépítőn.

Közben a "kapcsolatban" élő átlagpasinak be kell érnie havi egy sexxel, mert a csaja állandóan elhajtja, lekoptatja, hogy "naaaa, most nincs kedvem hozzá" "haggyámá, fáj a fejem". Közben megy a fantáziálás az alfa chadről.

Az ilyen bétahímekkel érdekkapcsolatban van sok csajszi, mert két ember könnyebben kiköhögi a lakbért és rezsit, mint egy szingli.

Csak nem értem, miért tagadják sokan ezeket a tényeket, és tesznek úgy, muntha nem értenék a sex Pareto-elv szerinti 80-20% megoszlását?

jan. 16. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
88%
#16 Ezt nem pavlovi reflexnek hívják, hanem “megerősítési torzításnak”. Ha már itt tudományos kifejezésekkel akarsz dobálózni. :)
jan. 16. 14:11
 22/73 anonim ***** válasza:
11%

Azért van igazság bőven. Én a csajozós korszakomban volt, hogy 5-6 nőt vittem párhuzamosan és én is direkt azokra mentek, akiknek volt pasijuk. Ezek csak dugni akartak, mert már nem volt szex.

A legtöbb nő, főleg fiatalon nem a szexet nézi, hanem hogy megbízható stb legyen. Aztán eltelik pár év és jöhet a titkos kapcsolat.

jan. 16. 14:32
 23/73 anonim ***** válasza:
91%
Újabb incel agyamenet.
jan. 16. 14:59
 24/73 anonim ***** válasza:
78%
Mi majdnem mindennap dugunk húsz év után is.Akkor is csináltuk,amikor egymás ölése miatt nem volt olyan jó.Lassan minden olyan lett,mint az elején.Az egész titka,hogy olyannal kell kapcsolatban lenni,akivel egyeznek a vágyaink.Egy idő után meg sokan megoldják mással.Ezernyi oka lehet,hogy nincs szex.Legtöbbször,hogy nem egyezik a libidó,a másik,amikor az ember kedvét elveszitek tőle a sok veszekedés,csalódás miatt.
jan. 16. 15:00
 25/73 anonim ***** válasza:
87%
#24, majd mindjárt jön, hogy akkor vagy a férjed egy alfa, aki megcsal, vagy csak hogy egy béta vagy, aki kamuzik.
jan. 16. 15:21
 26/73 anonim ***** válasza:
4%

"Haverom 190, sportos, férfias. Neki tényleg küldenek italt a nők a szórakozóhelyen, és kéretlenül utána mennek a mosdóba. De amint kiderül, hogy biztonsági őr, egyből kukázzák"

Az nem baj, hiszen addigra megpitakolta a szoban forgo csajokat, ugyhogy nem a haverod cseszett ra.

40F truecel

jan. 16. 15:28
 27/73 anonim ***** válasza:
91%
De ne vetítsd már ki mindenkire, komolyan olyan vagy mint egy óvodás. Már bocs. Nekem is úgymond átlagpárom van, de nekem ő a minden. Nekem szinte bármikor van kedvem ehhez, és ezzel tisztában is van. Nem szoktam chadekről fantáziálni, meg filmsztárokról mert nincs miért. És aki megtalálta álmai férfiját az nem tesz ilyet. Az álomférfi az millió fajta lehet, de nincs kiéleződve hogy feltétlenül milyen.
jan. 16. 15:50
 28/73 anonim ***** válasza:
15%
26. Nem 10 évig kéne hazudnia, csak pár óráig/napig/hétig.
jan. 17. 07:39
 29/73 A kérdező kommentje:

"Ezt nem pavlovi reflexnek hívják, hanem “megerősítési torzításnak”"

Valaki okoska akart lenni... Ha a felpontozással (jutalmazás) arra vagy kondicionálva, hogy incelnek nevezz mindenkit, akinek a véleménye eltér a gyk-s standardoktól, az bizony egy feltételes reflex.

jan. 17. 08:36
 30/73 anonim ***** válasza:
10%

Az miert hazugsag, hogy csak utolag mondja el, hogy Szeku Ricsi?

40F truecel

jan. 17. 08:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!