Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért magyarázzák félre sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magyarázzák félre sokan a sex 80%-20% megoszlását az alfahím chadek javára?

Figyelt kérdés

Ha szóba kerül, hogy a sex 80%-a a chadek farkán landol, jön a félremagyarázás, hogy "de hát egy csomó átlag pasi is kapcsolatban van! Nem csak a chadeknek van barátnőjük!"

Csakhogy a sex mennyisége nem a pákapcsolati státusztól függ. Egy egyedülálló alfahím is simán levarr egy-két nőt minden hétvégén a buliban, vagy felpróbál pár férjezett kolleginát a munkahelyi csapatépítőn.

Közben a "kapcsolatban" élő átlagpasinak be kell érnie havi egy sexxel, mert a csaja állandóan elhajtja, lekoptatja, hogy "naaaa, most nincs kedvem hozzá" "haggyámá, fáj a fejem". Közben megy a fantáziálás az alfa chadről.

Az ilyen bétahímekkel érdekkapcsolatban van sok csajszi, mert két ember könnyebben kiköhögi a lakbért és rezsit, mint egy szingli.

Csak nem értem, miért tagadják sokan ezeket a tényeket, és tesznek úgy, muntha nem értenék a sex Pareto-elv szerinti 80-20% megoszlását?

jan. 16. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
17:37 Köszönöm a linket,jól látható, hogy 54 éves korig van férfitöbblet.
jan. 17. 17:42
 52/73 anonim ***** válasza:
100%

Engem rettenetesen nem érdekel, hogy ki mit pontoz ezen az oldalon, mert attól nem lesz semmi sem igazabb, sem hamisabb. Ami viszont izgalmas, az a statisztika, amit valaki linkelt. Mivel betegen itthon vagyok és nagyon ráérek, kicsit utánamentem. Egyrészt a Magyar nemzet mint forrás erősen megkérdőjelezhető, de megnéztem a mögötte rejlő valós kutatást is. A kutatás leegyszerűsített verziója itt található. [link] Ajánlom a figyelmetekben például a végzettséges részt.

Amire viszont itt nem találtam választ, az az, hogy pontosan milyen adattáblából dolgoztak és mi volt az adatgyűjtés módja. Mert ez azért rengeteget torzíthat, amit mindenki tud, aki foglalkozott alapszinten is statisztikával. Tehát például ha kérdőívezéssel készült, mennyire pontosan volt definiálva a szingli kérdés. De pontos adattáblára itt sem mutatnak, csak valami olyasmit magyaráznak, hogy egyéni kérésre lett ksh tábla. Ami nekem őszintén egy kicsit ferdítésnek tűnik, tisztességes kutatásnál ilyen adatot még a magyar szakújságok sem fogadnak el.

Amit találtam hivatalos adat: [link] Itt is megjelenik, hogy több a férfi egyedülálló, viszont például az özvegyeket nem egyedülállónak tekintik, amiben viszont jelentős a nőtöbblet. Szóval ez megmagyarázza a különbség jelentős részét.

Na, szóval ennyi van az adatok mögött, és ez messze nem igazolja a chad teóriát :D

jan. 17. 17:59
 53/73 anonim ***** válasza:

52. 17:59

"Na, szóval ennyi van az adatok mögött, és ez messze nem igazolja a chad teóriát :D"

Sajnos nem egyértelmű...

[link]

"Utasi Ágnes is arra a következtetésre jut, hogy az egyedülálló harmincas nők túlnyomó többsége nem „szingli” hajadon, hanem gyermekét egyedül nevelő anya, miközben a hasonló korú egyedülálló férfiak túlnyomó többsége még független, nőtlen."

jan. 17. 18:29
 54/73 anonim ***** válasza:

Elég érdekes értelmezése a szingli szónak, ha csak a gyerektelenek, akik sose voltak házasok számítanak szinglinek.

A férfi attól "szingli", hogy nem ő neveli a gyereket, amit legyártott? A nő meg nem független és hajadon, ha gyereket nevel egyedül?

Értem, hogy ki lehet belőle hozni, hogy minden gyereknek ugyanaz az apja, csak a valóságban nem így van. Nekem nqgyon úgy fest, hogy a hölgy egyszerűen nagyon sajátosan értelmez szavakat.

jan. 17. 18:38
 55/73 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg azok az apák, akik elhagyták a gyereküket számítanak függetlennek, csak persze a gyerek a nőre marad.. Neked ebből mi a következtetésed? Mert konkrétan nem írtal csak másoltál s cikkből.
jan. 17. 18:40
 56/73 anonim ***** válasza:
Arra értettem, hogy újra párkapcsolatba kerülnek azok a férfiak, akik elhagyják a párjukat. Így a kutatás nem cáfolja a kérdésben megfogalmazott állítást.
jan. 17. 18:42
 57/73 anonim ***** válasza:
100%
56, de nem is igazolja semmilyen módon. Az eddig se volt titok, hogy vannak mozaik családok, meg több gyerek, több apától-anyától akár jelenleg egyedülállóknál is.
jan. 17. 18:45
 58/73 anonim ***** válasza:
18:45 A 80/20 arányt nem igazolja valóban, de azt igen, hogy 50/50 aránytól elég messze van a valóság.
jan. 17. 18:46
 59/73 anonim ***** válasza:
Ezt azért magyarázd meg 54-es, mert abból amit írtál önmagában még nem következik ez. Én szeretem az értelmes vitát csak használjunk egész mondatokat és érveket. Nekem az, hogy a gyerekét egyedül nevelő anyákat nem tekinti szinglinek, de mondjuk az apát, aki elhagyta a gyereket és aztán egyedül van, meg igen, inkább azt bizonyítja, hogy torzított az adat és nincs akkora eltolódás a szingli nők és férfiak száma között.
jan. 17. 18:47
 60/73 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy van gyereke ugyanúgy szingli nőnek számít, aki elméletben potenciális partner a szingli férfiaknak.
jan. 17. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!