Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy nem látja haverom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nem látja haverom, hogy ő is ugyanabban a helyzetben van?

Figyelt kérdés

Haverom nőjének van egy öccse, aki az anyjával él. Haverom, mindig mondja, hogy mekkora pancser a gyerek, mert hogy az anyja rajta élősködik, mert hogy a gyerek csinál otthon mindent, dolgozni is csak a gyerek dolgozik, egyedül tartja fenn az albérletet a gyerek, az anyja meg csak ül a babérjain, mert hogy "beteg", hogy a gyereknek így sose lesz családja az anyja miatt stb. Ezt már hallottam haverom nőjétől, hogy az anyjának olyan betegsége van, hogy beteg ha csinálni kell valamit. Haverom mindig mondja, hogy ő vele ezt nem lehetne megcsinálnia, hogy ő kivágná az anyját meg bárkijét ha így palira venné, meg hogy hogy nem veszi észre hogy így kivan használva stb.

Na itt jön a csavar. Haverommal ugyanez van csinálva, csak nem az anyja hanem a nője. Főzni senki nem főz náluk, nője nem dolgozik, házimunkát nagy ritkán végez, haverom albérletében laknak, és ezt nem kitalálom volt olyan hogy lenyomott 6x12-es műszakot(2 nap túlóra) kérdeztem hogy nincs-e kedve másnap vagy azután kijönni kicsit lazulni, mondta hogy nem jön mert takarítani fog. Akkor megkérdeztem tőle, hogy a "főnökasszony" (így hívjuk páran a nőjét a hátuk mögött) mégis minek van akkor ott?

Lassan 5 éve vannak együtt és ennyi idő alatt nem esett le neki, hogy ugyanúgy kivan használva ő is, pedig már nem egyszer mondtuk neki mi is, egy ideig itt dolgozott ahol én, itt is meglett 40-es asszonyok mondták neki, hogy kivan használva és nem hitte el. Ennyire szerelmesnek hogy lehet lenni?

tegnapelőtt 18:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lóxar és a veréb esete.
tegnapelőtt 19:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Pedig van ilyen szex,amikor azonkivul barmit megtehetek megis becsicskulnak.
tegnapelőtt 19:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Nézd, hiába vagytok jóban, attól még nem letsz bele az ő párkapcsolatukba/életükbe.

Amúgy is "haverként" hivatkozol rá, nem pedig "barátként", ami (legalábbis nálam) nem feltételez éppen annyira bizalmas, nagyon közeli kapcsolatot, hogy igazán ismerd.

Te és a kis haverjaid meg olyanok vagytok, mint a pletykás vénasszonyok, akik mindenkit kibeszélnek. Egyáltalán honnan veszitek, hogy a csaj nem csinál otthon semmit? Azért, mert a srác egyszer mondta, hogy ő takarít? De ha még így is lenne, akkor sem lenne hozzá lófax közötök sem. Saját életetek nincs?

tegnapelőtt 21:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem szinoníma szavak ezek. Mivel van közös viber csoportunk, ahol vagyunk 7-8-an, na onnan tudom.
tegnapelőtt 21:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele mélyebben ezekről, egy kiragadott példából még tényleg nem lesz nagy rálátásod az életükre. Pl hallottam olyat, hogy minden lustának el lett hordva a másik, mert épp a gyerekkel nem foglalkozott olyan mértékben, de aztán mikor a háztartás került szóba, kiderült, hogy kb minden élére van állítva, annyira patika az egész ház, és azt mind az a "lusta szar" csinálta. Ha tényleg a barátod, akkor vagytok olyan viszonyban, hogy normálisan beszélgessetek erről. De ne ítélkezz, és kioktass, hanem kérdezgesd, mesélje el ő, milyennek látja az életét, megfelel-e ez így neki, vagy hiányérzete van. Ha megfelel neki, akkor teljesen mindegy, mit mondanál, neki ez kell. Ha viszont amúgy is rosszul érzi magát ebben a felállásban, akkor tudsz neki támogatást nyújtani, és segíteni őt, hogy kiálljon magáért.
tegnapelőtt 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Szóval a közös kis Viber csoportotokban savazzátok a csajt. Az szép. Tényleg noncs jobb témátok ennél? Szerintem 5 év alatt bőven volt ideje a haverotoknak, hogy eldöntse jó-e neki ez a kapcsolat, vagy nem.
tegnapelőtt 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!