Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban elfogadható az,ha néha csak annyi a kommunikáció, hjgy "jo ejt,puszi"? Nekem ennyi is elég,a barátnőm meg sokkal többet beszélne. De én nem vagyok olyan típus. Vagy ha nem minden nap beszélünk. Sok not zavarna ez?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadható el a jó éjt, jó reggelt anélkül, hogy legalább megkérdeznéd mi újság vele. Nem kell naponta órákat beszélni, de ha érdekel a párod akkor igenis kíváncsi vagy rá. Te ezek szerint teszel rá magasról szóval hagyd el.
tegnapelőtt 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"De én nem vagyok olyan típus."

Nem, ne fogd rá hanem inkább légy tisztában azzal, hogy nem vagy alkalmas párkapcsolatra vele, vagy senkivel. Légy csak laza kapcsolatban ha neked az a megfelelő. Ne csinálj hülyét belőle és magadból se. Ne erőltesd ami nem megy.

tegnapelőtt 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, eléggé zavana. Ha nem egy alkalmi dugópajti vagyok, hanem egy barátnő, akkor nyilván érdekel a másik, és én is mesélnék neki. Ez eléggé alap, hogy így kíváncsiak vagyunk egymásra. Néha persze vannak eseményeten napok, amikor kevesebb a téma, de ez a ritka eset.
tegnapelőtt 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igényelnél te több beszélgetést is, ha szeretnéd ezt a lányt. De te le se szarod, hogy mi van vele. Minden ilyen nem írós csávóról mindig kiderült, hogy nem szerettek, csak jó volt nekik, hogy néha, ha unatkoznak akkor dugnak valakivel, csak ezt ők párkapcsolatnak nevezték, mert máshogy nem mentem volna bele.
tegnapelőtt 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, tényleg nyilvánvaló, hogy csak szexre tartod, de ahhoz már nincs merszed, hogy bevalld neki mert olyan gyáva vagy. Remélem, hogy életedbe kerül olyan nő aki téged úgy fog kihasználni mint te a mostani barátnőd. Rohadék! 😈🤮
tegnapelőtt 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még egy "sima" barátomról is többet érdeklődök, mint te (az állítólagos) párodról. Nem kell egymás fenekében lenni nyilván, de amit te csinálsz az már nagyon a másik véglet.
tegnapelőtt 12:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem az. Nem azt mondom, hogyha nem vagyunk együtt, akkor fecsegjünk minden nap 3 órát, de azért ennél több érdeklődést várok el attól, aki állítólag szeret (és nemcsak a lyukamat, hanem a személyemet is).
tegnapelőtt 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A feleség kérdőre vonja a Székelyt miért nem mondja neki soha hogy szereti. A székely válasza: az esküvőn mondta, majd szólok ha változik.

Ha nem mutatod ki folyamatosan az érzéseidet akkor kb. olyan vagy mint a viccbéli székely.

tegnapelőtt 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem érdekel a "párod", akkor miért vagy vele? Nyilván nem kell órákig beszélgetni naponta, de ha szeretsz valakit, akkor nyilván érdekel, hogy mi van vele.
tegnapelőtt 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Alap a kommunikáció, még ha zavaró is, de kell. Játszatok együtt valamit, lehet akkor könnyebb lenne.
tegnapelőtt 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!