Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az érthető a barátnőm részéről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érthető a barátnőm részéről,hogy zavarja,hogy 4 év után meg nem mutattam be a szüleimnek? Nem mondta még,de most volt egy mondata, ami erre utalt. Az is zavarja,hogy folyton csak melózom és nem sok idő jut rá. Nem élünk együtt. Sajnos sok

Figyelt kérdés
programot se tudok szervezni,mert mindig közbejön valami.
tegnapelőtt 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Ne a szüleid zavarják hanem hogy 4 év alatt nem jutottatok sehova. Az meg az ő szégyene hogy beéri olyannal aki nem foglalkozik vele.
tegnapelőtt 11:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon türelmes volt eddig a barátnőd. Ha nincs valami igen nyomós oka, hogy miért nem mutattad be nekik, akkor csoda, hogy eddig nem sérelmezte ezt.
tegnapelőtt 11:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért nem szólt eddig szerintem,mert nagyon lassan alakultak ki az érzelmeim felé. Most mar azért más és szerintem ez a gondja,zavarja kicsit
tegnapelőtt 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Iszonyú türelmes barátnőd van, ha én lennék a helyében, már két évvel ezelőtt elköszöntem volna tőled minimum. :D Nálam az ideális, hogy az első évben már mindenki ismer mindenkit, összeköltözés is valamikor az első 1-2 évben, hacsak nincs valami olyan körülmény, ami nagy akadály lenne.
tegnapelőtt 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Érthető és az is érthető, hogy hamarosan elhagy téged, ugyanis így is túl sok időt pocsékolt egy rossz kapcsolatra. A nők nagyrésze már évekkel ezelőtt elhagyott volna (jó okkal).
tegnapelőtt 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Érthető és remélem észhez tér majd kidob.
tegnapelőtt 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd szerintem egy szent türelmével rendelkezik... Vagy nagyon szeret, vagy nagyon naiv...

Ha nem változtatsz, akkor ennek szerintem kis idő múlva szakítás lesz a vége, mert elhanyagolod.

tegnapelőtt 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem költözzetek össze és a szüleidnek se mutattad be. Már rég azon gondolkozott volna egy normális nő, hogy csak szexre kell neked, vagy második barátnő egy fő barátnő mellett és hülyíted. Remélem dob az a szegény lány, mert ez a részedről nem komoly, ő pedig rengeteg időt kidobott egy olyan kapcsolatra, aminek nincs jövője.
tegnapelőtt 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé érthető. Amit leírtál, én az alapján max. 1 év után szakítottam volna veled. Nekem sem az nem oké egy kapcsolatban, hogy hónapokig lebeg a levegőben, hogy akar-e tőlem komolyat a másik, az sem, hogy nem vagyok neki fontos (nem gondolnám, hogy minden dolog, ami közbejött neked, az szupersürgős, halaszthatatlan és fontos), hogy nem tölt velem időt... és azért az, hogy 4 év alatt nem vagyok bemutatva a családnak, az max. akkor oké, ha konkrétan megszakította a kapcsolatot a családjával. Max. annyi, hogy a barátnőd egy társfüggő lábtörlő típus, én meg nem vagyok az.
tegnapelőtt 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
1 év után kidobnám azt, aki ennyire nem tervez velem komolyan, hogy nem akar bemutatni a szüleinek.
tegnapelőtt 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!