Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 46 éves nő vagyok. Elváltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46 éves nő vagyok. Elváltam 20 év után. Megismerkedtem egy férfivel. 10 évig voltunk együtt. Hozzá hozzá költöztem a lányommal. Az örökölt lakásomat, felújítottam. 4 hitelt vettem rá fel.8 évig jóval többet kerestem mint a párom. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A lakásomat kiadtam így a bejövő pénzt a hitelekbe nyomtam. Igy már csak egy hitel maradt. Most már jól keres a párom és most azért akar szakítani, mert szerinte ő nem lát abból a 110 000 ft ból semmit. Persze az elektronos rollert, arannyakláncot, aranygyűrűt, megvettem neki. Mikor félre volt rakva 600 e ft azt is felajánlottam neki, mert földet akart venni. Mégis én vagyok a gonosz, és én akarok felmászni az ő hátán. Szerintetek? Neki se hitele, se kiskorú gyereke. A lakás önkormányzati amire havi 41-et fizetünk. Volt h havi 80-at fizettem rezsire. Most kidobatta az albérlőimet, így vissza kellett adnom a kauciót. Karácsony előtt. Eddig utazgattunk, egyiptom, Olaszország, marokkó izrael. És ő nem érezte a bejövő albérletpénzt szerinte. Ti mit gondoltok erről?

dec. 11. 13:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%

Aztán miért dobatta ki az albérlőidet? Illetve neked nem volt annyi eszed, hogy erre NEM-et mondj?

Egyébként ha most vagy 46, és 10 évig voltál a pasival, akkor 36 éves korodban jöttél össze vele, de addigra már 20 éve házas voltál, és elváltál?

Csak nekem nem jön ki a matek, vagy te már 16 évesen férjhez mentél?

dec. 11. 13:45
 2/26 anonim ***** válasza:
89%

Igen, én is ezen gondolkozom mint az első.

Ha neked nem.volt felnőtt életed mielőtt anya meg feleség lettél volna, nem csodálkoznék, ha mindenki más igényeit a sajátod felettiként kezelnéd.

Egy ilyenbe meg dgondolom olyan férfiak ülnek bele, akiknek ez belefér.

dec. 11. 13:51
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
Lehet azért vált el, mert màr vagy 5 éve félrekufircolt a nej, és a felszarvazott férjnek csak későn esett le..🤭🤭🤭🤭
dec. 11. 13:54
 4/26 anonim ***** válasza:
83%
16 évesen mentél férjhez?
dec. 11. 13:59
 5/26 anonim ***** válasza:
38%

Igen, lehet 16 évesen házasodni, szülői beleegyezéssel 14 és 18 éves életkor között is köthető házasság.

Az más kérdés, hogy mennyire lesz lelkileg ép valaki, meg milyen az a kapcsolat.

Annyira nem néz ki mézesnek a szitu.

dec. 11. 14:10
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
5, de 16 évesen az megy férjhez, akinek muszáj. Neki kiskorú a gyereke, 30 éve biztos nem ezért kellett...
dec. 11. 14:16
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet 16 éves koruk óta voltak együtt, nem biztos, hogy akkor is házasodtak, csak a kapcsolat tartott 20 évig.

Amúgy kérdező segítek, nem azért akar szakítani, mert "nem lát abból a 110 000 ft ból semmit", hanem mert szakítani akar, csak indokot keres, hogy a végén ő lehessen az áldozat és ezt a marhaságot sikerült kitalálnia. Azt hogy kidobatta az albérlőket nem is értem. Miért hallgattál rá? Ne hagyd már magad teljesen hülyére venni.

Egyébként még lehet a végén szívességet is tett neked. Most ott az üres lakásod, csak össze kell csomagolnod és hazaköltöznöd. 46 évesen legyen már egy kis önbecsülésed.

dec. 11. 14:46
 8/26 A kérdező kommentje:
Úr Isten h ti az éveken agyaltok. Itt nem az a kérdés. 18 éves koromtól 38 éves koromig voltam az exemmel. 38 évesen megismertem a mostani páromat. Nem voltam férjnél, csak igy egyszerűbb volt leirni. Most januárban lenne a 11. évfordulónk. Az erkölcseim tiszták. És nem félrelépés miatt mentünk külön
dec. 11. 14:58
 9/26 anonim ***** válasza:
92%

38 évesen megismertem a mostani páromat

Most januárban lenne a 11. évfordulónk.

46 éves nő vagyok

A megbuktam matekból kimaradt :D

dec. 11. 15:01
 10/26 anonim ***** válasza:
91%

Azt gondolom, hogy a matek nagyon nem az erősséged lyányom.

50/N

dec. 11. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!