Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 éves nő vagyok. Elváltam 20 év után. Megismerkedtem egy férfivel. 10 évig voltunk együtt. Hozzá hozzá költöztem a lányommal. Az örökölt lakásomat, felújítottam. 4 hitelt vettem rá fel.8 évig jóval többet kerestem mint a párom. Mit gondoltok?
Aztán miért dobatta ki az albérlőidet? Illetve neked nem volt annyi eszed, hogy erre NEM-et mondj?
Egyébként ha most vagy 46, és 10 évig voltál a pasival, akkor 36 éves korodban jöttél össze vele, de addigra már 20 éve házas voltál, és elváltál?
Csak nekem nem jön ki a matek, vagy te már 16 évesen férjhez mentél?
Igen, én is ezen gondolkozom mint az első.
Ha neked nem.volt felnőtt életed mielőtt anya meg feleség lettél volna, nem csodálkoznék, ha mindenki más igényeit a sajátod felettiként kezelnéd.
Egy ilyenbe meg dgondolom olyan férfiak ülnek bele, akiknek ez belefér.
Igen, lehet 16 évesen házasodni, szülői beleegyezéssel 14 és 18 éves életkor között is köthető házasság.
Az más kérdés, hogy mennyire lesz lelkileg ép valaki, meg milyen az a kapcsolat.
Annyira nem néz ki mézesnek a szitu.
Lehet 16 éves koruk óta voltak együtt, nem biztos, hogy akkor is házasodtak, csak a kapcsolat tartott 20 évig.
Amúgy kérdező segítek, nem azért akar szakítani, mert "nem lát abból a 110 000 ft ból semmit", hanem mert szakítani akar, csak indokot keres, hogy a végén ő lehessen az áldozat és ezt a marhaságot sikerült kitalálnia. Azt hogy kidobatta az albérlőket nem is értem. Miért hallgattál rá? Ne hagyd már magad teljesen hülyére venni.
Egyébként még lehet a végén szívességet is tett neked. Most ott az üres lakásod, csak össze kell csomagolnod és hazaköltöznöd. 46 évesen legyen már egy kis önbecsülésed.
38 évesen megismertem a mostani páromat
Most januárban lenne a 11. évfordulónk.
46 éves nő vagyok
A megbuktam matekból kimaradt :D
Azt gondolom, hogy a matek nagyon nem az erősséged lyányom.
50/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!