Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 éves nő vagyok. Elváltam 20 év után. Megismerkedtem egy férfivel. 10 évig voltunk együtt. Hozzá hozzá költöztem a lányommal. Az örökölt lakásomat, felújítottam. 4 hitelt vettem rá fel.8 évig jóval többet kerestem mint a párom. Mit gondoltok?
Na azóta már kiderült a matek se jó, de
"5, de 16 évesen az megy férjhez, akinek muszáj. Neki kiskorú a gyereke, 30 éve biztos nem ezért kellett..."
Lehet abúzív család vagy szegénység elől is menekülni, nem kell oda pulya.
Mondjuk arra nem válaszoltál, Kérdező, hogy mégis miért dobta ki a te albérlőidet a pasid?
Arra bezzeg volt eszed, hogy össze-vissza írkálj a korodról meg arról, hogy házas voltál - aztán kiderült, hogy mégsem úgy volt az. Ha ebben hazudtál, akkor bocs, de nem tudom komolyan venni a kérdésedet.
Menet közben írtam a kérdést.Elírtam.Matekból annyira jó voltam hogy matekversenyt nyertem. Tök jó h kérdeztem egy véleményt egy helyzetről, de az összes válaszolót a korom érdekelte.
Azért dobta ki őket, h nekem ne jöjjön be az albérletből pénz. Mert a vita tárgya ez. És még azt is jónak tartotta, ha vki csak azért megy oda lakni h a rezsit fizesse. Ingyen. Persze a haverja egyetért vele. Most komolyan nekem kéne finanszíroznom a kiadásait?
Am való életben rengeteg az ilyen nőket kihasználó férfi. És még ő mondja, hogy te kapaszkodsz az ő hátán? Röhejes.
Mi az, hogy kidobta a TE albérlőidet? Mégis hogyan? Mit képzel magáról? Azért van ennek jó oldala is. Semmi akadálya, hogy visszaköltözz a lakásodba, ezt az idióta barmot meg mé ma kidobd.
KÉrdező, az Isten áldjon meg, de a pasinak mi köze van a TE LAKÁSODBAN élő albérlőkhöz? Ő nem mondhatott fel nekik, nem ő a lakás tulajdonosa, nem vele kötöttek szerződést a bérlők. Azoknak csak te mondhattál fel, és ha megtetted, elég nagy bolond voltál, már ne is haragudj.
Miből van a szerszáma ennek a csávónak, hogy te felajánlottad neki a spórolt pénzedet, utazni vitted, ékszereket vettél neki és még a lakásodból a bérlőket is kirakod, ha ő mondja???
(ja, hagyjuk ezt a matekversenyes dumát, kamuztál, beégtél, ennyi. )
Olyan jó lenne ha avval foglalkoznátok amit kérdezek. Senki nem ismer, addig pedig nem kéne megcáfolni azt, amiről valójában fogalmatok sincs.
Némelyek gyakorolhatnák az értő olvasást. (Általános iskolás tananyag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!