Cortez miért gondolta azt, hogy Reni együtt van azzal a francia sráccal? Ő sosem mondott ilyet, csak hogy megismerkedtek!
Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 21:26
1/10 anonim válasza:
Merte gy fétékeny barom. Később az is kiderül, hogy többször verte Renit (bántalmazta).
2/10 anonim válasza:
Hát nem csodálkozom rajta, hogy verte, szegény akkora r.banc, minden pasival kikezd. *vigyorog, mint a tejbetök*
3/10 anonim válasza:
Bár en nagyon regen olvastam a SZJG-t de szerintem Cortez mar akkor nagyon szerelmes volt Renibe. Es ugye aki szerelmes az neha kombinal...:)
4/10 anonim válasza:
Hat biztos feltekeny volt nem akarta hogy massal legyen... Hogy hogy bantalmazta Renit? Mikor?
5/10 anonim válasza:
Én sem emlékszek arra hogy cortez bántalmazta renit.aki tudja létszi írja meg
6/10 anonim válasza:
Nem bantalmazta :D Csak olyanok irtak hozzaszolast akik nem olvasták
7/10 Fanni27 válasza:
Én így olvasom nyugodtan a kommenteket, aztán így: Mivaaan?! Bántalmazta?????!!! Még nem olvastam ki, de sejtettem, hogy valami bűzlik :D
Dee szerintem azért féltékenykedett Cortez, mert Kinga azt állította, hogy együtt motoroztak Párizsban. meghát ugye szerelmes volt belé.
8/10 anonim válasza:
Nem bántalzta. Csak túl sok az idióta. Egyébként azért mert Kinga azt mondta hogy rengeteg időt töltottek együtt. Motoroztak meg ilyenek. :)
9/10 anonim válasza:
Sosem bántalmazta, hiszen szívből szereti, belezúgott. Renit sosem verte meg. Csak az ír ilyen baromságokat aki még nem olvasta a Szent Johanna gimit.
10/10 anonim válasza:
Kinga kicsit besegített ahhoz, hogy Cortez azt higgye, hogy Reninek van egy "hódolója"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!