Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam meg, hogy tényleg szeret-e a barátom?
Ezt már leírtam egy kérdésben, de azt hiszem rosszul fogalmaztam meg a kérdést, mert nem arra kaptam választ, amire szerettem volna. Itt van újra:
Mi van ha a fiúm nem szeret? Van hogy csak úgy hajnalban smst ír. pl "<3"-t. Részegen már mondta telefonba hogy szeret, de lehet, hogy nem igaz (mert mielőtt összejöttünk volna írta smsbe hogy szeret aztán azzal magyarázta ki hogy mindíg is szeretett csak nem szerelemből) és nem is emlékszik rá. Sexről is esett szó. Én szeretem, de csak akkor akarom, ha már ő is. Honnan tudjam meg? Ha rákérdeznék lehet hogy kényszerből mondana igent, nem beszélve arról hogy rá se mernék így nyíltan kérdezni. Még nem mondtam neki élőben, hogy szeretem, eddig arra vártam hogy a fiú mondja. Ha meg azt mondanám, hogy "csak akkor feküdnék le veled ha te is szeretsz" akkor fiú létére biztosan azt mondaná, hogy szeret. Mit tegyek hogy kiderüljön, hogy érez?
Amúgy én 15 ő 17.
Még kicsit utánaolvastam ilyen tipusu kérdéseknek ezen az oldalon. És hogy elkerüljük a felesleges kérdéseket:
Igen, úgy közeledik hozzám. Ölelget, puszilgat,csókolgat.
És nem szeretnék nyíltan rákérdezni hogy "szeretsz?" mert lehet hogy akkor kényszerből azt érezné, muszáj igent mondania. Kicsit több mint egy hónapja vagyunk újra együtt, lehet hogy korai hogy ezt érezze? Én már érzem :) teljes szívemből, feltétel nélkül és visszavonhatatlanul. Nem is tudom mi lenne velem nélküle. Egy régi "vágyam" hogy vele legyen az első. És az se zavarna, ha csak vele lenne, csak gondolom ez a mai világban már "nem nagyon megvalósítható" Ha rajtam múlna, biztos hogy együtt maradnánk :) szüleim a példa arra, hogy együtt voltak már általános iskolás korukban, 2 év szakítás aztán újra együtt voltak, 21évesen összeházasodtak és már 17 éve együtt vannak. Létezik ilyen csak ritka. :) Persze nem erre vágyom, csak hogy egy jelentős részt eltöltsek vele az életemben, miközben viszonozza a szerelmet. Ezt szeretném elérni. Bocsi ha hosszúra sikeredett. :)
"És hogy elkerüljük a felesleges kérdéseket: "
Hát én nem fogok kérdezni sem feleslegesen, se máshogy. Kijelenteni fogok: ha mindenki úgy állna hozzá a kérdéshez, ahogy te, mindenki bizonytalan párkapcsolatban élne. Szerintem üsd fel a lexikont és tanulmányozd a bizalom fogalmát.
én nem tudom elképzelni hogy nem érzed?
ezt egyszerűen tudja az ember...
én tudom hogy a barátom megőrül értem..tudatja velem elégszer és én is vele...a szerelem nem csak szeretlek-ből meg imádlak-ból áll, ha nem szereti mondani nem mondja a lényeg a tetteiben bizonyul meg, és gondolj bele hogy a pasik nem mindegyike szereti kimutatni amit érez...
légy türelmes majd jön az a szeretlek ha jönnie kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!