Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves gyönyörű lány komolyan tud venni egy korához nagyon érett 17 éves srácot, aki kedves és odaadó?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 11:34
3/11 anonim válasza:
Meglehet. Nem tudjuk, milyen a lány felfogása, mennyire gyakran cserélgeti a fiúit. De ha nem ez a fajta, és a srácnak is kellően érett a felfogása, akkor talán. Meg kell próbálni. Ismertem olyanokat, akik közt 4 év volt, a csaj volt idősebb, és szerintem nagyon szép volt. Már szakítottak, de elé sokáig együtt voltak.
4/11 anonim válasza:
attól függ, hogy ez a 19 éves gyönyörű lány, úgy gyönyör, mint azok a tipikus plázapics.ák, tehát 5000 kiló smink, feszes fenék, festett haj, hosszú színes körmök és az agya helyén is körömlakklemosóvan, akkor nyilvánvalóan nem. az ilyeneket nem érdekli az odaadás és a kedvesség, csak a test ás a szex. ha viszont természetes a csaj, és számítanak neki a belső dolgok is akkor nem esélytelen. ja mellesleg jól nézel ki? mert ha idősebb a csaj akkor főleg nagyon számít...
5/11 anonim válasza:
A volt gimis osztálytársam (a legszebb csaj a suliban) is 19 éves volt, és egy 17 éves sráccal jött össze. Szóval van rá esély.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat, és a lány nem egy plázacica, természetesen szép
2010. nov. 7. 11:50
8/11 A kérdező kommentje:
és szerintem jól nézek ki bár még barátnőm nemvolt. a mai lányoknál, hogy rendes pasija legyen nem divat, detisztelet a kivételnek és lehet csak rosszhelyen keresgéltem
2010. nov. 7. 11:52
9/11 anonim válasza:
Milyen kis visszafogott vagy, hogy magadról azt írod, hogy gyönyörű lány :D :D
10/11 A kérdező kommentje:
Rosszul ertelmezted, en vagyok a fiu, lehet rosszul irtam de az elottem levok ertettek
2010. nov. 7. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!