Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól döntöttem hogy kidobtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem hogy kidobtam a pasit?

Figyelt kérdés

1 honapja ismerkedtem egy ferfival, nem haladt a dolog, nem lettunk meg egy par, es en mondtam hogy beszeljuk meg hogy ki mit szeretne...

ebbe bele is ment de nem talalkoztunk mert neki mindig volt programja pl: haverokkal, testverrel, kollegaval stb

1 hetig vartam de kozben online folyamatosan beszeltunk de "nem ert ra talalkozni"

Varnom kellett volna meg vagy jo hogy kidobtam ?

Baratok szerint en vagyok turelmetlen de szerintem ha van ideje elmenni haverokkal programozni akkor ram is lehetne 1 oraja

dec. 31. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ez csak kifogás volt, szóval igazad van!
jan. 1. 10:05
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
Vagy is azt várod hogy miattad hanyagolja a barátait? Akik akkor is ott lesznek neki mikor te nem? Csak jobban járt hogy nem maradtál mellette.
jan. 1. 10:33
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
1 hét ember... van hogy feltorlódnak programok, és nem kéne lemondani. jobb így. ha nem hagytok egymának privàt teret, akkor amúgy is tré lett volna.
jan. 1. 11:29
 14/17 anonim ***** válasza:
36%
Ez nem egy hètre,hanem egy hónapra visszamenő folyamat volt.Ennyi idő alatt nem haladt a kapcsolat előre.Ez számomra sem azt tükröznè,mennyire oda van értem a màsik,de kinek mi...
jan. 1. 13:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Nehéz ebből megállapítani. Egyrészről én is érezném ezt a leírásból, másrészről sok kapcsolatomban 1 hét alatt 1 találka volt és talán pont a legrosszabbkor dobtad. Bár egyébként illik 2 nappal előbb megbeszélni és eszerint pedig mégsem akart találkozni. Ezt már csak ő tudná megmondani.
jan. 1. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:
71%

14

Miért lett volna folyamat az egy hónap alatt? Azt írta a kérdező hogy találkoztak többször is de ezt az egy hetet nem bírta ki.

jan. 1. 16:22
 17/17 anonim ***** válasza:
65%
Nőként mondom, hogy rohadt idegesítő pióca lehetsz, aki ráakaszkodna a másikra.
jan. 2. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!