Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjeitek, tarsatok is idegbeteg a legapróbb dolgokra is? Nalunk ez van, kb mindentől a plafonon van, és azt mondja, hogy minden pasi ilyen. Szerintem meg nagyon nagy belső szorongasra utalhat.

Figyelt kérdés
A páromnal elég terhelt a gyerekkor is, anyja elhagyta kisfiúkent, gondolom mindez is érződik még most is. Pszichológus segithetne? Pár helyen látom, hogy járnak pszichológushoz, nagy változás nincs.
dec. 30. 09:56
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy sikerült ilyen társra lelj🙂
dec. 30. 10:55
 22/30 A kérdező kommentje:
18as, én is írtam, hogy valami van gondolom, ami kivaltja. És igen, arra is gondoltam, hogy talán már nem is úgy szerethet, és ez is frusztrálhatja. Számtalanszor beszéltünk már mindenről is, az összes kérdésemre szinte mindig a "nem tudom" a válasz.
dec. 30. 10:58
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem minden férfi ilyen. Nem is lennék olyannal, aki mindenen hisztizik.
dec. 30. 11:19
 24/30 anonim ***** válasza:
Némely embert csak felemelt hanggal lehet leállítani, különben nyomul mint egy beragadt rozsdás fűnyíró hogy le se lehet állítani 5-ször körbemegy ugyanabban a témában k hangos és idegesítő, ha közbe akarsz szólni csak felhangosodik. Bár inkább férfiakra jellemző ez, közülük is azokra akik állandóan fényezik magukat meg az általuk istenített témákat monoton arrogáns módon pofázva a végtelenségig. Ilyen esetben vagy felemeli a másik a hangját, akkor veszekedősnek lesz titulálva, vagy lelép szó nélkül, akkor sértődősnek, nem lehet ebből kilépni máshogy.
dec. 30. 11:22
 25/30 anonim válasza:
Az én férjem pont ilyen. Mindenen felhúzza magát. S röpül tényleg minden is. Amúgy Őneki is nagyon gáz a családja. Nem nagyon tart kapcsolatot velük. De nála biztos, hogy a kevés alvás is gond. Nagyon keveset, s rosszul alszik. Pszichiátrián túl vagyunk, a pánikrohamai nagyrészt elmúltak. Amúgy nagyon jó ember. Én is nehezen viselem. Ha társaságban van, munkahelyén, akkor ő a legjobb fej. Mindig mindenki irigyel, hogy milyen vicces férjem van...
dec. 30. 11:32
 26/30 A kérdező kommentje:
Sok mindenen túl vagytok. És te hogy viseled? Szerintem le a kalappal, aki ebben benne marad.
dec. 30. 11:40
 27/30 anonim ***** válasza:
7%
Vagy nem szeret vagy nincs kielégitve vagy mindkettő.
dec. 30. 12:27
 28/30 anonim ***** válasza:
76%
27 Mert aki épp ideges azt a legkönnyebb megzsarolni azzal hogy biztos szexelned kell és na majd velem, a legalja lúzerek szoktak ezzel bepróbálkozni hogy így jussanak szexhez valakitől aki padlón van. Meg akik ezt ajánlgatják másoknak is hogy rá vannak állva erre mert folyamatosan így próbálnak a nőknek vagy pasiknak beajánlkozni.
dec. 30. 12:56
 29/30 anonim ***** válasza:
56%

" Szerintem le a kalappal, aki ebben benne marad."

Szerintem meg inkább nincs rendben minden azzal, aki napi több hisztit, dührohamot tolerál.

dec. 30. 13:51
 30/30 A kérdező kommentje:
Ebben is van valami, mert nyilván nem tiszteli kellokepp saját magát.
dec. 30. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!