Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjeitek, tarsatok is idegbeteg a legapróbb dolgokra is? Nalunk ez van, kb mindentől a plafonon van, és azt mondja, hogy minden pasi ilyen. Szerintem meg nagyon nagy belső szorongasra utalhat.

Figyelt kérdés
A páromnal elég terhelt a gyerekkor is, anyja elhagyta kisfiúkent, gondolom mindez is érződik még most is. Pszichológus segithetne? Pár helyen látom, hogy járnak pszichológushoz, nagy változás nincs.
dec. 30. 09:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%
Lehet befolyásolja a gyermekkora, de nem hiszem hogy annyira. Egyszerűen ideges típus aki robban mindjárt. Dühkezelési tréning jót tenne neki, vagy ha le tudná vezetni a feszültséget másképp mint a sport. De amúgy ami neked kicsinység és nem idegesítő számára lehet az és még mindig jobb ha kiadja magából majd rögtön megnyugszik mint tartja magában és egyszer csak kiadja sokkal durvább módon, akár órákat képes mérgeskedni. Nyilván ha szerinte nincs vele baj akkor el kell dönteni, hogy megszoksz vagy megszöksz.
dec. 30. 10:33
 12/30 anonim ***** válasza:
8: Ok, de ez nem biztos hogy ilyen egyszerű, honnan tudod különben is, hogy ő mit érez pontosan? Te csak azt tudod amit látsz, illetve elmond neked.
dec. 30. 10:33
 13/30 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy micsoda miatt dühöng. Arra adni, hogy mindentől a plafonon van mert te azt írtad biztos nem fogok.
dec. 30. 10:40
 14/30 anonim ***** válasza:
47%
Konkrét példákat írj kérdező inkább. Mert ha valami hülyeséget csinálsz és azon akad ki tök érthető. Ha sok benne a nyomás munkát értve, vagy téged nem bír elviselni és rajtad adja ki is lehetnek lehetséges okok a viselkedésére. Nemcsak az, hogy minden kis apróságon a plafonon van. Szerintem te elbagetizálod a helyzetét és pszichológiai tanácsadásokra küldenéd, de hiába ha veled van problémája.
dec. 30. 10:43
 15/30 A kérdező kommentje:

Kedves 10es, szívemből szólsz. Én is ugyanúgy gondolom, hogy nem gond néha, persze, mindannyian vagyunk dühösek, belefer olykor. Nah de hogy sokszor ok nélkül is. Itthon vagyunk, nem történik semmi, majd látom, hogy tiszta ideg, mondja is, hogy nem is érti mitől, de fel tudna robbani.

Egyenként másokért nem sokat tudunk tenni, a magunk sorsáról tudunk dönteni.

dec. 30. 10:45
 16/30 anonim ***** válasza:
62%

13

De. Mindegy.

A hisztis emberek így is úgy is találnak valamit, ami miatt nyűglődhetnek.

A bátyám pl ilyen. Egy teljesen átlagos nap során két-három alkalommal cseszi fel az agyát olyan dolgokon, amikre már másnap sem érdemes visszaemlékezni.

Szerintem ez a kérdés sem született volna meg, ha a kérdező párja egy vagy két jól definiálható dolog miatt csattant volna fel. De aki hisztis hülyegyerek az hisztizni fog minden adandó alkalommal.

dec. 30. 10:46
 17/30 A kérdező kommentje:

Kilöttyen a tej, kiborul valami, dolgozik, barkacsol, valami nem sikerül repül a szerszám. Mélyhűtőbe nem fér be valami beüti az ajtót, ami eltörik, vagy mint fentebb írtam, látszólag a semmiből jön egy ideges állapot.

Érdekes, rám nem szokott indultos lenni, mondjuk nem is igazán adok okot erre.

dec. 30. 10:51
 18/30 anonim ***** válasza:
28%

"Itthon vagyunk, nem történik semmi, majd látom, hogy tiszta ideg, mondja is, hogy nem is érti mitől, de fel tudna robbani."

Nem érted, hogy valami bántja és lehet még ő sem tudja micsoda. Lehet az sok stressz, kevés pénz, veled viták, vagy, hogy téged nem szeret. De vissza fogni nem fogja magát és nem is egészséges. A problémákat kéne orvosolni és nem pszichológushoz zavarni. Hiába jár ha a probléma ugyanúgy megvan.

19/30 anonim ***** válasza:
100%

NEM minden férfi ilyen, hála a magasságos égnek!! Nekem apám volt ilyen idegbolond, borzasztó volt vele létezni. Alapvetően "jófej" volt, de soha nem lehetett tudni, hogy egy apró kis dologtól mikor durran el az agya. Engem ez nagyon stresszelt, míg a szülői házban éltem, bár akkor annyira nem tudatosult bennem.

Férjem egy higgadt, nyugodt alaptermészetű ember, nagyon jó és élhető vele az élet. Még mielőtt: Nem nyámnyila, csak egyszerűen normálisan kezeli az élet dolgait, nincs a plafonon, nem emeli fel a hangját. Harminc év alatt is még csak szépen szólt hozzám. (Utólag azt gondolom, BIZTOS, hogy volt abban valami tudat alatt, hogy őt választottam, vele jó megélni a mindennapokat.)

20/30 A kérdező kommentje:

16os, szerintem te nagyon jól látod egy pár gondolatbol is ezt a helyzetet.

És pontosan, itt is napi 2-3 duhroham alap sajnos.

dec. 30. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!