Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjeitek, tarsatok is idegbeteg a legapróbb dolgokra is? Nalunk ez van, kb mindentől a plafonon van, és azt mondja, hogy minden pasi ilyen. Szerintem meg nagyon nagy belső szorongasra utalhat.
"Nalunk ez van, kb mindentől a plafonon van, és azt mondja, hogy minden pasi ilyen."
Ezt bárki megtudja mondani neked, hogy nem így van.
Pszichológus csak akkor használ, ha ez a szakterülete, a vélt probléma valós és a páciens változtatni szeretne. És NEM mindhárom feltételnek EGYSZERRE kell teljesülnie. Egy pszichológus nem tudja senkinek a kapcsolatát megváltoztatni, max segít a változásban egy olyan embernek, aki amúgy is változtatni szeretne valamin.
Én inkább a nőket látom idegbetegnek a kapcsolatokban.
Nem szól, csak puffog magában, előbb ír ki róla kérdést itt, mint mondja a párjának.
Azonkívül nem a férfiaknak van havibajuk, ingadozó hőhullámuk, szülés utáni depressziójuk, stb....
Nem, nem minden férfi van egy hisztis tinédzser agyi szintjén.
Nekem is volt kapcsolatom hol dühös hol picsogó módon hisztis férfival, de egy idő után léptettem. Nem azt mondom, hogy néha egy felcsattanás, egy csúnya szó vagy egy felemelt hang megér egy szakítást, de a francnak van kedve állandó feszültségben élni. Ha valaki ennyire képtelen szabályozni az érzelmeit, akkor forduljon szakemberhez, engem meg hagyjon békén.
Azóta összejöttem egy békés, kiegyensúlyozott sráccal. Hát ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!