Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjeitek, tarsatok is idegbeteg a legapróbb dolgokra is? Nalunk ez van, kb mindentől a plafonon van, és azt mondja, hogy minden pasi ilyen. Szerintem meg nagyon nagy belső szorongasra utalhat.

Figyelt kérdés
A páromnal elég terhelt a gyerekkor is, anyja elhagyta kisfiúkent, gondolom mindez is érződik még most is. Pszichológus segithetne? Pár helyen látom, hogy járnak pszichológushoz, nagy változás nincs.
dec. 30. 09:56
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz ez tárgyként, mert úgy gondolom neki kutya kötelessége ezen dolgozni, ezzel foglalkozni, mert ránt magával.
dec. 30. 09:58
 2/30 A kérdező kommentje:
*tarskent
dec. 30. 09:58
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nalunk ez van, kb mindentől a plafonon van, és azt mondja, hogy minden pasi ilyen."

Ezt bárki megtudja mondani neked, hogy nem így van.

Pszichológus csak akkor használ, ha ez a szakterülete, a vélt probléma valós és a páciens változtatni szeretne. És NEM mindhárom feltételnek EGYSZERRE kell teljesülnie. Egy pszichológus nem tudja senkinek a kapcsolatát megváltoztatni, max segít a változásban egy olyan embernek, aki amúgy is változtatni szeretne valamin.

dec. 30. 10:04
 4/30 anonim ***** válasza:
14%

Én inkább a nőket látom idegbetegnek a kapcsolatokban.

Nem szól, csak puffog magában, előbb ír ki róla kérdést itt, mint mondja a párjának.

Azonkívül nem a férfiaknak van havibajuk, ingadozó hőhullámuk, szülés utáni depressziójuk, stb....

dec. 30. 10:06
 5/30 A kérdező kommentje:
Bőven elég lenne, ha ő jobban érezné magát, fejlődne, az már hozna magával egy minőségbeli javulast q hétköznapokban, kapcsolatban.
dec. 30. 10:07
 6/30 A kérdező kommentje:
Kedves négyes, ez csak kb 1 oldal egy 500 oldalas könyvből, amit itt olvasol a helyzetről. A másik az, hogy már kb ezerszer volt erről szó.
dec. 30. 10:09
 7/30 anonim ***** válasza:
42%
5: Miért akarod ennyire megváltoztatni? Nem tudjuk, hogy miért ilyen vagy mi baja van. Ennek ezer oka lehet. Nem biztos, hogy csakis a férjeddel van a baj, nem látunk bele a kapcsolatodba.
dec. 30. 10:19
 8/30 A kérdező kommentje:
Azért, mert nagyon nyomasztó, és nem a boldog élethez vezető út, hogy ilyen. Szerintem senkit nem dobna fel ez, sőt. Viszont a legfontosabb, hogy ő is sokkal jobban érezné magát, ha nem lennének ilyen érzései, es nem lenne ennyire indulatos.
dec. 30. 10:29
 9/30 A kérdező kommentje:
De igazából arra lennék kíváncsi, hogy tényleg ennyire indulatosak a semmitől a férfiak. Nem sokat ismerek ilyen közelségből, de az tény, hogy ők is ilyenek.
dec. 30. 10:30
 10/30 anonim ***** válasza:
77%

Nem, nem minden férfi van egy hisztis tinédzser agyi szintjén.

Nekem is volt kapcsolatom hol dühös hol picsogó módon hisztis férfival, de egy idő után léptettem. Nem azt mondom, hogy néha egy felcsattanás, egy csúnya szó vagy egy felemelt hang megér egy szakítást, de a francnak van kedve állandó feszültségben élni. Ha valaki ennyire képtelen szabályozni az érzelmeit, akkor forduljon szakemberhez, engem meg hagyjon békén.

Azóta összejöttem egy békés, kiegyensúlyozott sráccal. Hát ég és föld.

dec. 30. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!