Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom viselkedése utalhat mentális gondra?
Ha kudarc éri vagy vezetés közben felidegesiti valami akkor dührohamot kap, kiabál hangosan. De soha nem velem csak úgy magában.
Vagy másik eset mikor próbálom motiválni hogy érkezzen egészségesebben vagy keressen jobban fizető állást vagy tanuljon tovább akkor mérges lesz ha együtt vagyunk tereli a témát meg olyant mond ha nem vagyok neki jó keressek mást ha telefonálunk és motiválom már nem egyszer letette a telefont és hivtam újra nem vette fel. Pedig én csak jószándékból mondom ezeket neki.
"Vagy másik eset mikor próbálom motiválni hogy érkezzen egészségesebben vagy keressen jobban fizető állást vagy tanuljon tovább akkor mérges lesz ha együtt vagyunk tereli a témát meg olyant mond ha nem vagyok neki jó keressek mást..."
Igaza van teljes mértékben. Ha nem felel meg neked akkor szakíts mert ha te nem fogsz majd ő rak ki téged.
"Ha kudarc éri vagy vezetés közben felidegesiti valami akkor dührohamot kap, kiabál hangosan."
Mert egyáltalán meg se kellene szólalnia ha ideges? Te minden egyes alkalommal amikor mérges vagy csendben maradsz, vagy mi?
Én nagyon úgy vélem, hogy mivel állandóan b@szogatod azzal hogyan kéne élnie az életét egyre inkább az önbizalmát rombolod és úgyis viselkedik, nem tud ügyes lenni és akkor kiakad!
Az a megoldás, hogy elfogadod úgy ahogy él, nem okoskodsz, nem adsz neki tanácsokat ha nem kéri - a kéretlen mindentudó vélemények nagyon dühítőek - vagy elhagyod.
Mi kozod hozza mit eszik?
Kulon kasszan kell lenni es kozod nincs hozza,h keves a penze.
Az ilyen kozoszkodo nok nem szoktsk szexelni eleget es csodalkoznak, h a masik flusztralt meg duhos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!