Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magamat a helyzeten?!
Páromat munkahelyemen ismertem meg, úgy éreztem nekem Ő a nagy Ő.Persze tudtam, hogy nincs még túl az exén, ami először nem bántott próbáltam segíteni neki, de csak egyre rosszabb lett. Mindig, mindenről csak az ex jutott eszébe,sőt nem egyszer kimondta, hogy bárcsak vele lenne még meg hasonlók.Én hülye meg fülig szerelmes voltam belé,de a szívemet törte össze mindig ezekkel a szavakkal.Amiket persze tagadott.Utána, hogy mentse magát össze rakott mindenkivel, állandóan napi szinten azt hallgattam hogy egy büdös k*rva vagyok. Utólag kiderült, hogy +meg is csalt. Egyszer egy ismerős rám írt messengeren, elkeztünk beszélgetni. Figyelt rám, tényleg érzelmileg megkaptam tőle mindent. Kicsit bele is szerettem.Nem bírtam már azt hallgatni otthon, hogy milyen k*rva vagyok. Hát sajnos kiderült, hogy ez a a srác sem volt különb,már egyfolytában zaklatott minden formában.EgSzer be is jött a munkahelyemre ahol nem tudtam levakarni magamról.
De a legrosszabb, hogy a munkahelyen volt aki ismerte és akiben azt hittem meg lehet bízni, ezzel a sráccal elmondta az egész munkahelyemen hogy mi miket beszéltünk!!!!Azóta persze azt hallottam viszza hogy milyen büdös k*rva vagyok.
Én a páromnak akkor elmondtam, meg beszéltük. Igaz már el telt kb, 8-9 hónap, de annyira szégyellem magam, hogy hogyan süllyedhettem le ilyen szintre. Amikor tudom, hogy én nem vagyok ilyen.
Persze csalódtam az emberekben is. Azóta nem is tudok megbízni senkiben sem.
Véletlen elküldtem..
Megbeszéltétek...elfogadta gondolom megbocsátott! Akkor nem jöttél össze a másik sráccal nem!?
A jelenlegi párod meg meg is csalt és még Te érzed rosszul Magad!?
Együtt vagyok a párommal. Megbocsátottunk egymásnak. De így is olyan bűn tudatom és szégyen érzetem van miatta.Meg amit gondolnak most rólam az emberek.
Hozzáteszem, pont olyanok törik felettem a pálcát akiknek hallgatniuk kellene.
Pont azért ne foglalkozz vele mert azzal hogy megbeszéltétek, rendeztétek! Ne gyötrődj rajta!
De amúgy is csak beszélgettél a másik sráccal nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!