Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem jobbá a helyzete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem jobbá a helyzetem? Mivel tudnék magamon segíteni most?

Figyelt kérdés

szóval kezdem az elején..

..megismerkedtem 1sráccal aki nálam 1évvel idősebb és arról híres hogy mindenkit megfektet a városban(kisváros)szinte mindenki a rossz híréről ismeri..és összejöttünk(azóta már szakítottunk)és nagyon hülye voltam utólag már belátom mert nagyon szerettem és mindent elhittem neki..elhitette velem h szeret és vakon megbíztam benne azt hittem h 1ütt leszünk évekig DE nem így lett..:S lefeküdtünk kb 2hét után..ő volt a 2. akivel lefeküdtem..de elterjesztette mindenkinek hogy lefeküdtem vele miután dobtam (azért szakítottam vele mert a 2. együttlétünk után kiszakadt a gumi és cserben hagyott 1edül kellett megvennem a tabit meg minden és ezért szakítottam vele..)és most a városban mindenki mikor meglát úgy kezel mint 1prostit..van aki köp utánam 1et..:S

pedig életem 1. ilyen esete volt és az utolsó is de most a családom a barátaim vad idegenek mindenki kur*vázik..mit tegyek h ne úgy kezeljenek mert én tudom h átvert mert naív voltam..

16/L

2010. ápr. 21. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudtad,hogy a srác egy kefegép,és te mégis lefeküdtél vele 2 hét után.Nem hiába volt olyan hírhedt..Túl hamar adtad neki oda magad,ezt elkúrtad kisanyám. Nem kicsit,nagyon.

20/F

2010. ápr. 21. 21:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj...én is tudnék mesélni de most ink probálok segiteni sztem állítsd le őket ne hagyd h igy bánjanak veled kik ők h ítélkezenek feletted? állj levelük beszélgeti és mond el h nem igaz ne hagyd magad szard le nagyívben az ilyen embereket az ilyenek nem is barátok !

vagyis beszélgess el velük sztem! (:

2010. ápr. 21. 21:14
 3/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat tudom h elrontottam:S

de az a baj h már nem tudom helyrehozni ez már örök "seb" marad:S

2010. ápr. 21. 21:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Kisváros? hogy hívják? Járai? vagy Máté fiam?

Egyébként egy megoldás létezik csak : el kell költözz onnan

2010. ápr. 21. 21:47
 5/12 A kérdező kommentje:
:S:S
2010. ápr. 22. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:

tudod kislány az emberek sajnos ilyenek:S

mindenkit addig érdekel a pletyka amíg ő maga is be nem kerül az ördögi körbe..

az embereket sosem érdekli h a saját portáján le égett a fű hanem h a szomszédban hogyan zöldellik..

sztem a legokosabb amit most tehetsz ha meghallod vkitől h leKváz akkor odamész és megkérdezed h mi a problémád és elbeszélgetsz vele h lássa kiről van szó bizonyítsd be h nem igaz(még akkor is ha te legbelül tudod h így történt:S)nem kell mindenkinek mindent tudni tagadd le és kész..:)

és a helyedben a srácot meg messziről elkerülném..

fel a fejjel ha megmutatod h nem érdekel mások véleménye és látják h nemzavar mit gondolnak mert a szemedben senkik..akkor hidd el h hamar elfelejtik és legközelebb okosabban!:)

rem hamar túl leszel rajta én szurkolok neked:)

NÉZZ SZEMBE A ROSSZAKARÓIDDAL ÉS NE MENJ AZ ÚTON VÉGIG LESÜTÖTT TEKINTETTEL MERT AZZAL CSAK AZT ÍROD ALÁ H IGAZUK VAN...LÁSSÁK CSAK MEG H NE BENNED LÁSSÁK A SZÁLKÁT HANEM MAGUKBAN A GERENDÁT ÉS AKI ÍGY VISELKEDIK VELE AZ 1SEM BARÁT!!!!!!!!!

2010. ápr. 22. 19:35
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ezzel most sokat segítettél:)
2010. ápr. 22. 19:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Csak emelt fővel!!

Pláne, ha tudod, hogy nincs igazuk.

Igaza van az előzőnek, ha lek.vznak, menj oda, és kérdezd emg, hogy miért mondja, ha nem hiszik, az ő bajuk, Te ne is törődj vele...

Ne mutatsd ki, h mennyire bánt a dolog (azzal csak a pletykálóknak lesz jobb), bármennyire is nehéz, mosolyogj, csinálj úgy, mintha misem történt volna..

Ami fontosabb, hogy a családod tudja, hogy nem igaz, amit mondanak, velük tényleg komolyan le kell ülni megbeszélni a dolgokat. Természetesen hinniük kell neked, elvégre a lányuk vagy!

2010. ápr. 24. 19:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Te jó ég! Az ilyen jellemtelenek sorba tűzik a horogra a kiscsajokat, míg a rendesnek nem jut.

Megígért neked mindent? Hogy ismerkedtetek meg? Kiváncsi vagyok. Mennyit hazudott?

2010. ápr. 24. 19:48
 10/12 A kérdező kommentje:

"Megígért neked mindent? Hogy ismerkedtetek meg? Kíváncsi vagyok. Mennyit hazudott?"

Igen mindent elhitetett velem én kis naiv mindent elhittem neki pedig a saját testvére is mondta nekem h ne bízzak benne:(Régebben 1suliba jártunk és onnan ismertem meg..aztán találkoztunk a diszkó-ban majd fel vett msn-re..és találkoztunk így ismeretem meg..

hazudni pedig mindenben hazudott..megcsalt megalázott sőtt úgy beszél most már rólam mint 1kutyáról..a legundorítóbb dolgokat hordja össze rólam mindenkinek persze vannak akik nem hiszik el pl azok akik őt meg akik engem ismernek..:)

2010. ápr. 25. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!