Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem jobbá a helyzete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem jobbá a helyzetem? Mivel tudnék magamon segíteni most?

Figyelt kérdés

szóval kezdem az elején..

..megismerkedtem 1sráccal aki nálam 1évvel idősebb és arról híres hogy mindenkit megfektet a városban(kisváros)szinte mindenki a rossz híréről ismeri..és összejöttünk(azóta már szakítottunk)és nagyon hülye voltam utólag már belátom mert nagyon szerettem és mindent elhittem neki..elhitette velem h szeret és vakon megbíztam benne azt hittem h 1ütt leszünk évekig DE nem így lett..:S lefeküdtünk kb 2hét után..ő volt a 2. akivel lefeküdtem..de elterjesztette mindenkinek hogy lefeküdtem vele miután dobtam (azért szakítottam vele mert a 2. együttlétünk után kiszakadt a gumi és cserben hagyott 1edül kellett megvennem a tabit meg minden és ezért szakítottam vele..)és most a városban mindenki mikor meglát úgy kezel mint 1prostit..van aki köp utánam 1et..:S

pedig életem 1. ilyen esete volt és az utolsó is de most a családom a barátaim vad idegenek mindenki kur*vázik..mit tegyek h ne úgy kezeljenek mert én tudom h átvert mert naív voltam..

16/L

2010. ápr. 21. 20:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De miket mondott konkrétan?
2010. ápr. 25. 20:02
 12/12 A kérdező kommentje:
azt h szeret h csak én kellek neki meg h szerintem ha nem szeretne akkor foglalkozna velem..meg minden ilyen kamu szöveg csak olyan hitelesen adta elő hogy amíg meg nem szivatott addig hittem neki:(
2010. ápr. 25. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!