Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan uralkodhatnék magamon, mikor merevedésem van?
Figyelt kérdés
Szóval a legjobb barátom lány...
Csak egy éve ismerem, most a gimi első évében kerültünk egy osztályba. És hát én többet érzek iránta, mint barát. Mint a nyálas tinifilmekben...
A helyzet az, hogy tudok így élni, elég az, hogy vele vagyok. Csak az egy hatalmas probléma, hogy erekcióm van attól, ha megölel, vagy néha az ölembe ül... De mostanság már a puszta látványától is. Nagyon kellemetlen, legtöbbször el kell mennem a mosdóba.
Mit tehetnék? Segítsetek!
2011. jún. 14. 17:47
1/6 anonim válasza:
Hogyan segíthetnénk? Csapd ki neki!:D
2/6 Joy Turner válasza:
Szerintem a legtisztább, ha közlöd vele, hogy többet érzel.
3/6 anonim válasza:
minden reggel, minden szünetben kicsapod. Ennyi...
4/6 anonim válasza:
mond el neki , hogy többet érzel , lehet , hogy ő is :)
5/6 tsz-tag válasza:
eszednél vagy?amikor az öledbe ül hagyd csak...ha észreveszi hogy ágaskodsz akkor irul pirul , bocsika, és ha keresi még az alkalmat lehet hogy tetszik is neki hogy ezt váltja ki belőlled.lehet esélyes is vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!