Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézett ki nálatok a szakítás, voltak előjelei?
6) nalunk a főszabály az volt, hogy nem csaljuk meg a másikat. Ilyen nem is történt. Habár egyszer majdnem szakított velem, mert egy ismerősömmel találkoztam, ami kitudódott, de szó se volt megcsalásról. Szimplán csak nem tudtam vele őszinte lenni, s nem mondtam hogy egy szamtársammal összefutok.
Nálunk már egy jó ideje érlelődik a dolog. Itt is lennének még közösen elvégzendő feladatok, amihez nem nagyon asszisztálnék már ugyanakkor azt sem akarom, hogy csak otthagyjam magára. Tudom, a szakítás itt rólam szól, s nem vállalhatom át mindenki más keresztjét, de nagyon sok fizikai munkát én végeztem el otthon...
Más nőkkel kezdett flörtölni de pl kisebbségi c.gánnyal vagy ha beültünk egy vendéglőbe, ott egy kiszolgálóval, vagy haverja nőjével, vagy random nőkkel szemezett akik szembe jöttek vagy szintén sorban álltak, aztán féltékénységi balhékat kreált, üvöltözött tombolt, fenyegetett állandóan, az utolsókig is játszotta a hattyúk halálát hogy én lennék a r.banc meg kva, mindenkinek lejáratott, zaklatott. Valójában kiprovokálta, hogy már önvédelemből szakítanom kelljen mielőtt meg is verne. Úgy beleélte magát abba, hogy magát mossa, és engem mocskoljon be.
Amugy egy megcsalós hűtlen sz.r se vállalta még fel eddig magát, hogy drágám ne hari nem szeretlek szakítsunk(csak 1 mondat lett volna), ehelyett inkább a botrány a lejáratásom mocskolásom megy mindig meg a maguk fényezése.
Miért nem lehet csendben lelépni és becsukni az ajtót egyszerűen?
Én simán megteszem ha én ábrándultam ki vagy én akarok szakítani. Szépen megbeszélem, elköltözöm és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!