Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miket tapasztaltatok, mielőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket tapasztaltatok, mielőtt szakított volna veletek a párotok, voltak előjelei?

Figyelt kérdés

2023. febr. 13. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem ült bele
2023. febr. 13. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Én szakítottam, de leírom, hogy viselkedtem. Mivel részemről elmùlt a szerelem, elkezdtem látni, hogy mégsem olyan tökéletes, mint hittem, ezért nagyon gyakran kötöszködtem, kritizáltam, nem szánt szándékkal, csak ezt váltotta ki belőlem, ez ment 3 hònapig aztán elhagytam, ja és szexelni sem akartam vele, a vége felé már semmi szex nem volt, mert nem kívántam
2023. febr. 13. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Velem nem szakitottak, úgyhogy csak a másik oldalról tudok beszélni. Már hónapok ota boldogtalan voltam, esténként sírtam, többször mondtam is neki, mondtam hogy nem vagyok boldog, több lelkizesre lenne szükségem, jó lenne ha jobban figyelne rám stb.

Aztán amikor szakítottam, azt mondta váratlanul érte:D

2023. febr. 13. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Én is csak szakítottam, szóval azt tudom elmondani milyen jeleket adtam én. Kevesebbet találkoztunk, többet veszekedtünk, ilyen apróságokon is. Én is mondtam neki, hogy jó lenne lelkizni, a szexuális életünk is megromlott, kevésbé kívántam.
2023. febr. 14. 00:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ő szakított, én szörnyen frusztrált voltam, éreztem, hogy erre felé halad a dolog, így az utolsó 3 hétben már mindenbe ezt láttam bele. Kötekedett velem, befordult, sokat gépezett, mindig későn feküdt le, és a szexet nekem kellett kezdeményeznem nőként. Alig akart megcsókolni, és egyre frusztráltabb volt, ha ölelgettem.

Ezeket leszámítva én azt éreztem épp azon a héten felfelé ívelt a kapcsolatunk, mert sokat beszélgettünk (nem kizárólagosan a kapcsolatunkról) , sétáltunk, úgyhogy picit meglepett, amikor kinyögte. Mikor felkeltem éreztem, hogy ennek lehet vége. De arra gondoltam, hogy mikkel lehetne feldobni még.

2023. febr. 14. 05:30
 6/8 librikus ***** válasza:
34%
Mert a nő többet vár a pasitól, mint amennyit adni bír, vagy hajlandó. De van tökéletes nő a piacon?
2023. febr. 14. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte nem volt jele,hogy megcsal az exfeleségem de ahogy telt az idő kezdet meváltozni.

Elhanyagolta az otthoni munkákat és engem is.

Ha kérdeztem mi a baj csak anyit felelt semmi.

Kértem beszéljük meg de nem volt hajlandó.

Két éve lelépet tavaly elváltunk azota nem beszéltünk.

A gyerekek sem találkotak vele ők is haragszanak rá amiért igy elhagyott bennünket.

Ugyhogy a mai napig nem tudom miért ment el talán a több pénz véget.

Akivel lelépet elég pénzes pasi.

2023. febr. 14. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem szakítottak nem is egyszer. Általános jelek, hogy a másik aktivitása akár kommunikációban, akár személyes találkozásokban, vagy együtt élés esetén a másikkal való közös programokban drasztikusan csappanni kezd. Szexualitás minimalizálódása, esetleg megszűnése. Fokozódó veszekedés, kötekedés a másik fél részéről, az érzelmek szinte teljes megszűnése, és úgy általában ignorálása a másiknak.

Minden egyes alkalommal úgy éreztem magamat, mint egy nem kívánatos személy, mert a másiknak már az voltam.

2023. febr. 15. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!