Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozott, tapasztaltatok már hasonlót?
3 hónapig voltunk együtt, halálosan szerelmes volt belém, össze akart költözni velem, kérte, hogy mutassuk be egymást a másik családjának. Az utolsó látogatásom óta teljesen megváltozott a lány. A régen empatikus, aramyos, cuki, törődő lányból egy hideg, önző, lelketlen ember lett. A születésnapja előtti nap kijelentette, hogy ne menjek le hozzá felköszönteni, a leküldött ajándékomra nagy nehezen írt egy köszönő smst (miután teefonon kerestem, hogy megkapta-e), egyébkènt hetekig nem is keresett, stbstb...
Volt már a ti életetekben olyan, hogy a partneretek hirtelen és indokolatlanul teljesen megváltozott felétek? Ha igen, ti megtudtátok később az okát? Én 27/F, a lány 22/L. Egyszerűen nem értem, mi történt a fejében, minden olyan jól alakult.
Tehát: addig voltál neki érdekes, amig tepertél utána, ahogy ugymond "megkapott", veszitett az érdeklődéséből vagy kiábrándult belőled, ami sok dolog miatt lehetett, pl:
- nagyon tapadtál
- mondtál valami olyan
- olyan stilusba adtad elő magad stb stb
Sok embernek csak addig kell a másik figyelme, amig az "távolról" csodálja, ezzel is növelve az önbizalmát/egóját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!