Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy időre szétmentünk a nőmmel, aki közben kavart egy pasival. Van okom tartani tőle?
Két éve voltunk már együtt a barátnőmmel (ő 29 éves, én 32), amikor a sok veszekedés miatt megbeszéltük, hogy egy időre szakítsunk, tartsunk szünetet. Ez januárban volt. Békében elváltunk, nem beszéltünk meg időt, majd alakul valahogy és ismerkedhetünk mással. Novemberig semmi kontakt nem volt, akkor összemelegedtünk újra. Semmit nem tudtunk addig egymásról, nekem volt pár kalandom de ennyi, ezt el is mondtam neki. Barátnőm márciusban online megismert egy pasit, 32 éves ő is, másik megyében él. Elmesélte, hogy rengeteget beszéltek végül találkozgatni kezdtek. Laza kapcsolatban voltak, de októberben a barátnőm véget vetett ennek mert még mindig szeretett engem, a másik pasi meg beismerte, hogy érzései kezdtek kialakulni iránta. Barátnőm szerint barátsággal váltak el. Kérdeztem, hogy jó volt-e a szex vele, de erre csak elvörösödve terelt (egyértelmű volt, hogy élvezte). Hiába nem beszélt sokat róla, az elejtett megjegyzések alapján közel kerültek egymáshoz lelkileg is. Ki tudtam nyomozni a pasit a keresztneve alapján, és ledöbbentem mert teljesen más típus mint ahogy elképzeltem.
A barátnőm posztjait lájkolja. Kérdeztem, hogy beszélnek-e még, de barátnőm szerint nem, csak karácsonykor írt neki.
A barátnőm nagyon szép és jólelkű, tudtam eddig is hogy tetszik másoknak de most valahogy kényelmetlenül érzem magam a tudattól, hogy ez a másik pasi is ott van a látóterében és lelkileg is közel került hozzá. Hülyén hangzik de olyan mintha érezném hogy kettejük között is van kötelék, nemcsak kettőnk között. Barátnőm 100%, hogy nem csal vele, semmilyen okot nem ad rá, mégis mintha ott lenne a levegőben a pasi. Nem tudom hogy magyarázzam el. Jutott eszembe, hogy megkérem tiltsa le, de elvileg nem chatelnek, nem is veszem észre.
Mit csináljak? Meg mi bajom van? Szerintetek a pasi akarja őt még? Le akarja majd csapni a kezemről, csak kivár?
Az, hogy neked több nőd is volt, nem baj, ugye?
Teljesen felesleges összejönnötök., Most is ugyanúgy veszekedni fogtok. Sőt, többet. Hiszen már most kezded.
Előre megbeszéltük és tisztáztuk még januárban, hogy mindketten átgondoljuk a szünet alatt, hogy mit is akarunk és ha közben más felbukkan akkor lehet élünk a lehetőséggel. Ez kölcsönös megegyezés volt. Tud a kalandjaimról de nem igazán érdekelte. Ha neki lettek volna kalandjai az nem kavart volna fel, nem az esik rosszul hogy lefeküdt mással, hanem hogy az a pasi nem csak az ágyban nyűgözte le.
Ja és egyáltalán nem mondanám toxikusnak a kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!