Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már nektek, hogy szétment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már nektek, hogy szétmentetek egy időre és utána jelentkezett az illető? Közel éve szétmentünk, eltünt.Utána ha visszament milyen volt a kapcsolat?

Figyelt kérdés
ma 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy év nagyon sok idő. Nem hinném hogy jó lenne utána. Ha pár hónapon belül történik, akkor még meg lehet menteni. De azon felül már veszett fejsze nyele ez a tapasztalat
ma 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Kb egy évet voltunk külön, aztán összejöttünk, nagyjából 4-5 hónapig működött a dolog, de az utolsó másfél már olyan volt, hogy szart a fejemre, mindig lemondta a találkozókat mondvacsinált okokkal (mondjuk minden 3. alkalommal találkoztunk), úgyhogy nekem is elment a kedvem a dologtól, végül egyszer csak kölcsönösen nem kerestük egymást többé. Szóval sok értelme nem volt, de legalább a régi baráti társasággal is összefutottam 1-2x, beszélgettünk, kivel mi a helyzet azóta, talán ez volt a legpozitívabb az egészben, mert volt pár barátja, akiket kedveltem.
ma 10:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi lett utána?A barátokkal se taliztál többet? Kb mennyi ideje volt ez?Tultetted magad?
ma 10:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Egy év alatt nem is keresett?
ma 10:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi kb egy év után jöttünk össze újra, majd 6-8 hónap múlva összeköltöztünk (újra) mert úgy tűnt, hogy működik, kb fél évig működött és utána minden pont olyan lett, mint mikor először szakítottunk. Felesleges volt újra megpróbálni. Annyi haszna volt, hogy nincs a "mi lett volna ha..." kérdés. Elmentünk a falig. Ez lassan 3 éve volt, sajnálom az időt, amit vele elpazaroltam. Többet nem megyek bele.
ma 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát ezek az ő barátai, van amelyik régi középiskolai legjobb barát, van akik a kollégáiból lettek haverok, én nem akarom őket külön keresni. Indokkal szerintem nyugodtan írhatnék nekik (ha segítség kell valamiben amihez ők értenek, azért én is haver lettem 8-9 év alatt), de csak úgy, hogy mizu, nem fogok.😃

Nem beszéltünk az egy év alatt, csak történt aztán valami ami felzaklatott és amiatt kerestem meg és beszéltünk megint és jöttünk össze. Akkor nagyon megbánó és szomorú volt, hogy nem kellett volna szakítanunk, tök rosszul érezte magát végig az elmúlt évben, semmihez nem volt kedve a kötelező dolgokon kívül, stb stb de aztán kiderült, hogy ennyit ért. Velem se lett több kedve semmihez. Lehet depressziós lett, nem tudom, a lényeg, hogy szerintem nem a szakítás miatt, csak lehet azt hitte, ha összejövünk, akkor jobb kedve lesz, de hamar visszaesett ebbe az őt nem érdekli semmi állapotba, én meg úgy voltam vele, hogy akkor nekünk nincs dolgunk egymással mégsem, és szerintem ő is felismerte, hogy hülye ötlet volt. Sok dologban amúgy sem illettünk össze, sokkal inkább önmagam tudok lenni nélküle, csak hát nehéz volt elengedni azt a sok közös évet eleinte. Mindenesetre másodjára sikerült. Azóta nem hiányzik.

ma 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor van értelme újrakezdeni egy kapcsolatot ha az alapprobléma (ami miatt a szakítás történt) meg lett oldva.

Ha minden maradt a régiben akkor újra ismétlődni fog minden. Ha eleve az volt a baj hogy az adott két ember alapszemélyisége nem egyezik és ezért nem passzoltak össze, akkor ez sosem fog megváltozni, kár lenne újrakezdeni.

Kisebb dolgokban lehet igazodni a másikhoz, de ha az illető alapszemélyiségét kellene megváltoztatni az nem fog sikerülni (max. 1-2 napig fogja tartani magát).

Úgyhogy nagyon nem mindegy hogy az adott pár miért szakított!

Meg lett oldva a probléma?

Mert nem mindegy hogy pl. azért szakítottak e mert az egyik fél egyetemre ment vagy új munkát kapott 100-200 km távolságban, vagy nem bírták elviselni egymás személyiségét az összeköltözés után, esetleg egyik megcsalta a másikat, vagy pénzügyileg tönkretette.

ma 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogyne. Facebook-on két exem is megtalált és bejelölt (évekkel a szakítás után), az egyik még beszélgetést is kezdeményezett. Kiderült, hogy gyereket szeretne, de a mostani pasija nem akar. Kinevettem és letiltottam. :) Meg pár hónap után a másikat is, bár az nem szólt semmit, csak bejelölt. Egy idő után meguntam. Én nem akartam tőle semmit, gondoltam, megadom neki a lehetőséget, hogy írjon, de nem élt vele. Kirakatpasi pedig nem vagyok, hogy mutogasson az ismerőseinek. :)
ma 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!