Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan párok, akik már régóta eggyütt vannak, de többször is szétmentek a kapcsolatuk alatt?
Hát mi többször szétmentünk, 1,5 éve vagyunk együtt!
Végülis az ok a féltékenység, általában az én részemröl, mivel a párom buszsoför, na és hát tudjuk az ö élet stilusukat! Kb 4szer mentünk már szét 1-2napra, egyszer volt amikor 3hétre! Aztán a béküléseket ö kezdeményezte, mondván hogy nagyon szeret és sose csalt meg! Én mindig hittem neki! És szerintem igazat is mondd, csak hát vannak rossz akaroim akik mindig elbizonytalanitanak!
És hát hogy tudtunk ujra egymásra találni? Ugy hogy megvan mindkettönk részéröl az a nagy szerelem ami összeköt minket! :)
Én 20/L ö 28/F
Én nem hiszek az újra összejövésben, viszont háromszor volt olyan az egy év alatt, hogy majdnem szakítottunk. Az egyik azért, mert a barátom elolvasta egy beszélgetésemet, ahol egy másik pasit meséltem a barátnőmnek (milyen jól néz ki stb.), a második azért mert egyszer iszonyatos durva hisztit rendeztem a semmiből és elege lett egy pillanatra, a harmadiknál meg csak szakíthattam volna simán és okkal egy csajjal folytatott beszélgetésének bizonyos részei miatt, de én nem akartam. De a végén mindig megbeszéltük a dolgot, és végül nem mentünk szét. Nem mondom, utána kellett egy kis idő, meg pár esemény hogy minden helyreálljon...
De azóta nem volt semmi gond, és mindegyik után teljesen helyreállt a nyugalom. Gondolom azért is, mert mindketten nagyon őszinték vagyunk, és amiket megbeszéltünk, azokat úgy is gondoltuk, szóval utána nem volt több félreértés belőle.
Szia! jaj ne is mondd!:D
Másfél éve vagyok együtt a párommal és már kb. 3szor szakitottunk. De rájöttünk, hogy nagyon nagy kötelék van közöttünk, és nem lehet ezt csak úgy lezárni. Először én voltam a ludas, kifelé kacsintgattam, de amikor megtörtént, rájöttem, hogy csak ő kell nekem. Aztán volt, hogy ő szakitott, de ő is rájött, hogy nagyon szeret!Bonyolult a szerelem.......Meg a lelkek......Két elkóborolt lélek újra egymásra találása.....
17 évesek vagyunk mind a ketten, 2 éve vagyunk együtt, és már hatszor szakítottunk a 2 év alatt.
Ebből 4 volt "megcsalás" miatt, 2 pedig azért, mert valamelyikőnk önző volt.
Egyszer szüneteltünk is, 1 hetet. Ez pedig azért volt, mert sokáig (fél évig) nem találkoztunk, és mivel drága párom férfiból van, vannak testi szükségletei. De aztán a végén szerencsére nem sikerült őket kielégítenie, így megint összejöttünk.
Általában az "újraegymásratalálások" csak úgy jöttek, egyikőnk rájött, hogy nem megy a másik nélkül, és már együtt is voltunk.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!