Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy időre szétmentünk a nőmmel, aki közben kavart egy pasival. Van okom tartani tőle?
Két éve voltunk már együtt a barátnőmmel (ő 29 éves, én 32), amikor a sok veszekedés miatt megbeszéltük, hogy egy időre szakítsunk, tartsunk szünetet. Ez januárban volt. Békében elváltunk, nem beszéltünk meg időt, majd alakul valahogy és ismerkedhetünk mással. Novemberig semmi kontakt nem volt, akkor összemelegedtünk újra. Semmit nem tudtunk addig egymásról, nekem volt pár kalandom de ennyi, ezt el is mondtam neki. Barátnőm márciusban online megismert egy pasit, 32 éves ő is, másik megyében él. Elmesélte, hogy rengeteget beszéltek végül találkozgatni kezdtek. Laza kapcsolatban voltak, de októberben a barátnőm véget vetett ennek mert még mindig szeretett engem, a másik pasi meg beismerte, hogy érzései kezdtek kialakulni iránta. Barátnőm szerint barátsággal váltak el. Kérdeztem, hogy jó volt-e a szex vele, de erre csak elvörösödve terelt (egyértelmű volt, hogy élvezte). Hiába nem beszélt sokat róla, az elejtett megjegyzések alapján közel kerültek egymáshoz lelkileg is. Ki tudtam nyomozni a pasit a keresztneve alapján, és ledöbbentem mert teljesen más típus mint ahogy elképzeltem.
A barátnőm posztjait lájkolja. Kérdeztem, hogy beszélnek-e még, de barátnőm szerint nem, csak karácsonykor írt neki.
A barátnőm nagyon szép és jólelkű, tudtam eddig is hogy tetszik másoknak de most valahogy kényelmetlenül érzem magam a tudattól, hogy ez a másik pasi is ott van a látóterében és lelkileg is közel került hozzá. Hülyén hangzik de olyan mintha érezném hogy kettejük között is van kötelék, nemcsak kettőnk között. Barátnőm 100%, hogy nem csal vele, semmilyen okot nem ad rá, mégis mintha ott lenne a levegőben a pasi. Nem tudom hogy magyarázzam el. Jutott eszembe, hogy megkérem tiltsa le, de elvileg nem chatelnek, nem is veszem észre.
Mit csináljak? Meg mi bajom van? Szerintetek a pasi akarja őt még? Le akarja majd csapni a kezemről, csak kivár?
Annyi ponton gáz a leírásod - főleg a te részedről -, hogy inkább össze se foglalom.
Röviden: Nincs okod félni, de ennek a kapcsolatnak sincs semmi értelme.
1: Leget gáz vagyok, de legalább szerinted nincs okom félni.
2: Szerintem olvasd újra vagy értelmezed jól a szöveget…
1esnek igaza van.
Ez a kapcsolatnak már vége van. Bármennyire is ragaszkodtok hozzá, ez már toxikus, instabil kapcsolat, tele rosszal, féltékenységgel... Stb
Én helyedben végleg szakìtanék vele. Egymást mérgezitek.
Eleve azért lett vége mert sok volt a veszekedés. Békében elvàltatok és ahelyett, hogy nem kerestétek volna a másikat, újra egymásra találtatok, mert egyikötöknek sem jött össze normális kapcsolat. Így most újra kezdtétek csak ez már sosem az lett ami előtte volt, a fentebb írtak miatt. Az lenne legjobb ha végleg vége lenne.
Élvezte mikor dugtál egyértelmű a nők is olyanok mint a férfiak szeretnek kefélni és biztosan van sorrend náluk is hogy kivel milyen volt.
Hát te nem vagy jobb annál a srácnál az ágyban ez van.
De nem m1? Szerintem ami 1x tönkre ment nem szabad erőltetni én ki dobnám és keresnék mást akivel tiszta lappal tudok indítani. Tanulni kell ebből a kapcsolatból és tovább kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!