Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak is a fellegekben járnak mikor megszületik a gyermekük?
Nőként írom, hogy nem minden nő kerül be a rózsaszín ködbe a gyerekszüléstől, sajnos ez egy nagyon komplex folyamat érzelmileg, vannak, akiket kicsinál, depressziósak lesznek tőle.
Férfiből is ismerek ilyet is, olyat is. Van olyan pasi, aki halálosan szerelmes a gyerekébe, nagyon odaadó stb, meg van olyan, aki behúzza fülét-farkát és inkább megpróbál úgy tenni, mintha nem változott volna semmi.
Fellegekben jártam amikor megszülettek és azóta is. A legszebb ajándék az élettől.
A szeretetet ki kell mutatni, akkor nem romlik meg a kapcsolat sem.
45f
Igen, 3 gyerekem van, és mindegyik születésénél hónapokig, ha csaknem fél évig is sokkal-sokkal boldogabb voltam mint előtte.
A legnagyobb 2 gyerekem már felnőtt korú, de most is boldogabb vagyok még mint nélkülük lehettem volna az életben.
És másképpen is egváltoztattak, szelídebb, kockázatkerülőbb lettem.
Két házasságból született négy csemetém. 31 éves fiú, 29 éves lány, 18 éves fiú, 16 éves lány. Mindegyikkel jó a viszonyom, nagyon szeretem őket és ők is engem. Idősebb lányomnál három unokám is van már. Ha vannak fokozatok a szeretetben, akkor őket egyenesen imádom! Persze, közrejátszik, hogy ők még kicsik és istenítik a nagypapát. 😉
Fellegekben jártam e a születéseknél? Feldobott és büszke voltam. De a realitás is mindig ott volt a fejembe, így az első csemetéknél kissé izgultam a jövő miatt. Erre rá is tett egyik "kedves" nagynénim, aki első fiam születésekor volt kedves megjegyezni: "Munkanélküli vagy, miből fogod eltartani a családod?" Átmeneti időszak volt, pár hétről volt szó, majd megoldottam és mai napig ezerrel dolgozom. Kíváncsi lennék, mit mondott volna, ha megéli, amikor eltartottam mind a négy csemetét? A velem élő két kisebbet és elég szép összeget fizetem gyermektartásként az ex-nejemnek is. Annyit, hogy az ex nem is igen dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!