Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak is a fellegekben járnak mikor megszületik a gyermekük?

Figyelt kérdés
dec. 29. 14:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Nőként írom, hogy nem minden nő kerül be a rózsaszín ködbe a gyerekszüléstől, sajnos ez egy nagyon komplex folyamat érzelmileg, vannak, akiket kicsinál, depressziósak lesznek tőle.

Férfiből is ismerek ilyet is, olyat is. Van olyan pasi, aki halálosan szerelmes a gyerekébe, nagyon odaadó stb, meg van olyan, aki behúzza fülét-farkát és inkább megpróbál úgy tenni, mintha nem változott volna semmi.

dec. 29. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

Fellegekben jártam amikor megszülettek és azóta is. A legszebb ajándék az élettől.

A szeretetet ki kell mutatni, akkor nem romlik meg a kapcsolat sem.

45f

dec. 30. 00:27
 13/15 anonim válasza:
69%

Igen, 3 gyerekem van, és mindegyik születésénél hónapokig, ha csaknem fél évig is sokkal-sokkal boldogabb voltam mint előtte.

A legnagyobb 2 gyerekem már felnőtt korú, de most is boldogabb vagyok még mint nélkülük lehettem volna az életben.

És másképpen is egváltoztattak, szelídebb, kockázatkerülőbb lettem.

jan. 1. 03:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
41 éve vagyok boldogan 2 fiú apja. Pedig az anyjuktól már 32 éve elváltam.
jan. 1. 22:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Két házasságból született négy csemetém. 31 éves fiú, 29 éves lány, 18 éves fiú, 16 éves lány. Mindegyikkel jó a viszonyom, nagyon szeretem őket és ők is engem. Idősebb lányomnál három unokám is van már. Ha vannak fokozatok a szeretetben, akkor őket egyenesen imádom! Persze, közrejátszik, hogy ők még kicsik és istenítik a nagypapát. 😉

Fellegekben jártam e a születéseknél? Feldobott és büszke voltam. De a realitás is mindig ott volt a fejembe, így az első csemetéknél kissé izgultam a jövő miatt. Erre rá is tett egyik "kedves" nagynénim, aki első fiam születésekor volt kedves megjegyezni: "Munkanélküli vagy, miből fogod eltartani a családod?" Átmeneti időszak volt, pár hétről volt szó, majd megoldottam és mai napig ezerrel dolgozom. Kíváncsi lennék, mit mondott volna, ha megéli, amikor eltartottam mind a négy csemetét? A velem élő két kisebbet és elég szép összeget fizetem gyermektartásként az ex-nejemnek is. Annyit, hogy az ex nem is igen dolgozott.

tegnap 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!