Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak is a fellegekben járnak mikor megszületik a gyermekük?
Figyelt kérdés
dec. 29. 14:25
1/13 anonim válasza:
Szerintem csak egy kevés százalékuk. De tudok olyat is aki csak a fiú gyerek születésének örült.
3/13 anonim válasza:
Egyénfüggő.
Ahogy minden nő se jár a fellegekben, ez csak egy idealista elképzelés.
4/13 anonim válasza:
Inkább megkímélem a gyereket magyar női társadalomtól. Ha lenne sem itt nevelném fel. Jobbat akarok neki.
5/13 anonim válasza:
Én a gyerekemet nem feltétlenül a magyar nőktől, hanem Magyarországtól akarom megkímélni.
Úgy tervezek, hogy külföldön házasodom a jövőben. Azt is akarom, hogy a gyerekem elsődleges nyelve már ne a magyar legyen, hanem az adott külföldi ország nyelve.
------
A Kérdező kérdésére válaszolva:
Ha olyan gyerekem születik, amilyet akarok, és attól, akitől akarom, akkor igen.
De, ha teherbe ejtek egy olyan nőt, akivel nem akarok családot alapítani, akkor annak nem fogok örülni.
6/13 anonim válasza:
Volt munkahelyemen egy munkatársam rám hajtott, állította szingli, “fel is szedett”, 5 hónapig voltunk együtt amíg le nem bukott. Mikor rám hajtott, az asszonya a 9. hónapban volt, tehát bőven újszülött volt a baba amikor járt hozzám. Szerelmet is hazudott, ki is mutatta, összebújva aludtunk, büszkén mutogatott engem mindenhol. Otthon is tette a jó apát, aki sokat túlórázik a családja miatt. 2 évig nem tudtam gyerekre nézni, nagyon összetört. Náluk is kiderült minden, ha jól tudom a balhé után még együtt maradtak, de aztán rá egy évre megint megcsalta. Ennyire tisztelte, hogy gyereke született. Bár ez extrém példa, valószínűleg egy pszichopatával volt dolgom.
7/13 anonim válasza:
Én a fellegekben jártam. 🥰Ennek már kilenc éve, és azóta sem múlt el a rózsaszín köd.
44/f
8/13 anonim válasza:
Sajnos sokan túlértékelik a gyerek szeretetét. Nem tudja, milyen ber vagy, szeret, mint egy kutya. Majd tini lesz, kiderül neki, ki vagy...
9/13 A kérdező kommentje:
Igen a baba évek cukik de rengetegen nem is beszélnek már a szüleikkel meg haragban vannak felnőtt korukra .
dec. 29. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!