Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak is a fellegekben járnak mikor megszületik a gyermekük?

Figyelt kérdés
dec. 29. 14:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem csak egy kevés százalékuk. De tudok olyat is aki csak a fiú gyerek születésének örült.
dec. 29. 14:30
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Valamelyik akkor csalja az asszonyt.
dec. 29. 14:30
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Egyénfüggő.

Ahogy minden nő se jár a fellegekben, ez csak egy idealista elképzelés.

dec. 29. 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
Inkább megkímélem a gyereket magyar női társadalomtól. Ha lenne sem itt nevelném fel. Jobbat akarok neki.
dec. 29. 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:
44%

Én a gyerekemet nem feltétlenül a magyar nőktől, hanem Magyarországtól akarom megkímélni.

Úgy tervezek, hogy külföldön házasodom a jövőben. Azt is akarom, hogy a gyerekem elsődleges nyelve már ne a magyar legyen, hanem az adott külföldi ország nyelve.

------

A Kérdező kérdésére válaszolva:

Ha olyan gyerekem születik, amilyet akarok, és attól, akitől akarom, akkor igen.

De, ha teherbe ejtek egy olyan nőt, akivel nem akarok családot alapítani, akkor annak nem fogok örülni.

dec. 29. 15:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt munkahelyemen egy munkatársam rám hajtott, állította szingli, “fel is szedett”, 5 hónapig voltunk együtt amíg le nem bukott. Mikor rám hajtott, az asszonya a 9. hónapban volt, tehát bőven újszülött volt a baba amikor járt hozzám. Szerelmet is hazudott, ki is mutatta, összebújva aludtunk, büszkén mutogatott engem mindenhol. Otthon is tette a jó apát, aki sokat túlórázik a családja miatt. 2 évig nem tudtam gyerekre nézni, nagyon összetört. Náluk is kiderült minden, ha jól tudom a balhé után még együtt maradtak, de aztán rá egy évre megint megcsalta. Ennyire tisztelte, hogy gyereke született. Bár ez extrém példa, valószínűleg egy pszichopatával volt dolgom.
dec. 29. 15:21
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Én a fellegekben jártam. 🥰Ennek már kilenc éve, és azóta sem múlt el a rózsaszín köd.

44/f

dec. 29. 15:42
 8/13 anonim ***** válasza:
8%
Sajnos sokan túlértékelik a gyerek szeretetét. Nem tudja, milyen ber vagy, szeret, mint egy kutya. Majd tini lesz, kiderül neki, ki vagy...
dec. 29. 15:50
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen a baba évek cukik de rengetegen nem is beszélnek már a szüleikkel meg haragban vannak felnőtt korukra .
dec. 29. 15:55
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Csak a gyerekcsinálásnak örülnek.
dec. 29. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!