Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?

Figyelt kérdés

Elmeséled, hogy álltál bosszút?

Azok véleménye nem érdekel, akik úgy gondolják, hogy nem kell bosszút állni. Itt most nem ez a kérdés.

ma 02:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Gondolom szereto.. aki a bosszun gondolkodik az magat fogja bantani mert abbol is csak xarulj jon ki , aztan az idegrendszere is tobkre mwgy. Jobb megbekelni es eltemetni ezeket a dolgokat.
ma 02:30
 2/11 A kérdező kommentje:
1-es: Nem tudsz olvasni? Nem ez volt a kérdés.
ma 02:53
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
Én úgy gondolom, hogy nem kell bosszút állni. Ja, nem ez volt a kérdés?
ma 02:56
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Igen,úgy álltam bosszút,h rendes voltam vele továbbra is annak ellenere,h kiderültek a rendszeres megcsalásai és aztán bánta a szakítást,de én soha nem kezdtem vele újra.
ma 03:32
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Minden kis naiv azt hiszi, hogy majd ő bosszút áll és ott vége lesz. Dehogy. Ugyanis "A kibaszósdi az társas játék", vissza is kaphatod.
ma 04:20
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Férfi vagyok. Volt egy biszex pasim, aki dobott engem egy nő miatt. Hihetetlenül kiborító volt. Évek múlva találkoztam vele, még mindig azzal a nővel volt, szóval leitattam és eltöltöttem vele egy jó kis délutánt. Ennek bizonyítékait megkapta a csaj whatsappon a saját pasijától videók formájában. Szakítottak, hozzám vissza akart jönni, annak ellenére, hogy tudta hogy én kavartam a szart. Letiltottam. Nem bántam meg, sőt jól is esett.
ma 07:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Én azba tipus vagyok, aki azt vallja , nem kell bosszut állni.

Ugyanakkor, 24 évesen, volt egy pasi, akivel 4 egész honapig randiztam, erre kiderült, hogy nős, és 2 gyereke van. Fogtam az sms.eeket, csokorba gyujtottem, és mindent elkuldtem a feleségnek, aki kisemmizte, elintezte, hogy ne láthassa a gyerekeit, stb. Na ez bosszu volt. Nem vagyok rá büszke (persze megérdemelte) de akkor jól esett

ma 07:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az akkoriban barátom csalt a volt barátnőjével. Akinek szintén volt kapcsolata. Nekem többször szidta a nőt írásban. Persze amúgy végig szerelmes volt belé. Amikor kiderült, hogy még mindig összejárnak, akkor szakítottam vele, hazafelé pedig lescreenshotoltam az összes beszélgetést, amiben szidta, elküldtem a csajnak és szóltam a pasijának is, hogy csalva van. A pasija mondjuk nem hitt nekem, és azóta elvette feleségül a nőt, de a lényeg úgyis az én exem volt, hogy elszakítsam a szeretőtől és ez bevált :) Igen jól esett. Ha nem teszek semmit, lehet, hogy még mai napig kavarnak, akkor én nem jártam volna egy kicsit sem jól a szakítással. És igen rohadt jól esett csinálni!
ma 08:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kaptam egy fegyelmit egy főnökömtől, úgy gondoltam jogtalanul.

Úgyhogy amikor legközelebb bejött ittasan, szóltam a portára hogy szondáztassák meg, meg nem józan.

Ki is lett rúgva és egyből sejtette is hogy én intéztem.

ma 08:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Amit a 6-os leírt, azt volt "szerencsém " átélni.Férfiként nagyon elkeserítő volt az árulást elviselni.

Gondolkodtam valami revanson,de az élet megoldotta helyettem is, ráadásul úgy,hogy még én is megdöbbentem.Az engem eldobó férfi annyi és olyan helyről kapott pofont, amiből nem tudom mikorra állt fel.

Érdekes,mert ő is vissza akarta kunyizni magát,de szó sem lehetett róla.

ma 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!