Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?

Figyelt kérdés

Elmeséled, hogy álltál bosszút?

Azok véleménye nem érdekel, akik úgy gondolják, hogy nem kell bosszút állni. Itt most nem ez a kérdés.

dec. 29. 02:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

Jól ugyan nem esett ès nem is èreztem magam utána jól,de igen,volt,hogy az illető párhuzamosan vissza akart kúszni az exèhez,plusz engem is tartott úgymond,erre olyan szinten berágtam,hogy borítottam a bilit a volt kapcsolatánál,meg mindenkinèl is.

Sokak szemében ez pusztán bosszúhadjáratnak minősült, viszont akkoriban èn ezt elègtètelnek èltem meg.

Más kèrdès,hogy ma már el sem jutnèk idáig.Szerintem sehova sem vezet az egész,de te tudod.

dec. 29. 12:30
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Csakhogy 6-ossal az a probléma, hogy ez abszolút nem jogos bosszúállás és konkrétan gusztustalan! Mondom melegként. Meg kellett volna tanulni továbblépni.
dec. 29. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
Én megalapozott jogi helyzettel álltam bosszút, úgyhogy ez ilyen szempontból nem egy különleges bosszúállás. Egy egykori barátom részt vett párom elszakításában, párom visszatért, kikiáltottak mind a kettőnket bolondnak, nem volt hajlandó közös fotókat szép kérésre és fenyegetésre sem levenni, feljelentettem, pénzbüntetés, kaptam a pénzből, és távoltartás. A pénz nagyon jól jött, köszönöm neki ezt az utolsó jó cselekedetet és megrohadhat. :D :D Illetve különlegesebb lenne a sztorihoz, hogy kértem rá rontást. De ebben itt sokan nem fognak hinni. Egészen pontosan tudok róla, hogy tönkrement a lakása és nem tudja helyrehozni.
dec. 29. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!