Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bosszút akarok állni, veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszút akarok állni, veletek volt ilyen?

Figyelt kérdés

Sajnos nem szépíthetem a barátom többször elárult, ezzel hatalmas sebeket ejtett a lelkemben.

Mióta szembesült tette következményeivel, mindent megtesz hogy gyógyírt nyújtson és feledtesse velem a fájdalmakat.

Akármennyire töri magát, hiába hordoz a tenyerén nem érzem azt, hogy lenne a tetteire bocsánat. Általában elnyomom magamban a fájdalmat, de néha kitör belőlem. Ez egyre jobban rányomja a kapcsolatunkra a bélyegét.

Hozzá kell tenni, hogy szörny gyerekkorom volt olyan szempontból, hogy apám folyton becsapott, így előbb utóbb már nem bíztam meg a férfiakban. Ő volt az első, akiben hinni mertem.

Úgy érzem, hogy akkor érezném kiegyenlítve a számlát, ha én is megtenném vele ugyanazt. Persze nem fogom megtenni, mert akkor a saját lelkiismeretemmel kéne elszámolnom. De a szándék bennem van. Megfigyeltem, hogy sokszor szándékosan felhozom az árulását vagy teszek olyan apróságokat, amik tudom, hogy bosszantják, viszont nem érzem, hogy ez elég lenne. Meg akarok neki bocsátani, hisz fél év eltelt lassan azóta, de nem megy.

2015. dec. 13. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Mivel nőből vagy, lesz annyi "eszed", hogy nem rajta fogsz bosszút állni, hanem másik három tucat megbízható, korrekt férfin, akik a fél veséjüket adnák érted. Nőből vagy, nem tehetsz róla. A véretekben van a rosszindulat.
2015. dec. 13. 20:57
 2/11 A kérdező kommentje:

Hogy te milyen bűbájos vagy. :)

Soha az életben senki nem fog szeretni, ebbe kezdek beletörődni.

2015. dec. 13. 21:05
 3/11 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Sajnos az elsőnek lehet valamennyi igaza.

Nem bàntàsbòl mondom!!!!!!!!!"

Mi lenne,ha lezàrnàd életednek ezt a szakaszàt?Megbocsàtani nem tudsz,a tűske benned marad. Mi lenne,ha pontot tennél a végére és elkezdenél.teljesen màshogy élni? Ha a gyerekkorodat nem tudod feldolgozni,kèrj segìtséget,hogy a jövőben ez ne okozzon gondot és a bizalmatlansàgot ne arra vetìtsd ki,aki tényleg nem érdemli meg?

Mi lenne,ha az lenne a "bosszù",hogy igenis megmutatnàd a nagyvilàgnak,hogy ÈRTÈKES EMBER VAGY?

A harag megmérgezi a lelket. Tedd le a vàlladròl. Hm?

2015. dec. 13. 21:35
 4/11 RRR ***** válasza:

ne tedd

csak magaddal tolsz ki

nem mindenki ilyen...neked igen nagy peched van sajnos

2015. dec. 13. 21:37
 5/11 A kérdező kommentje:

Soha senkin nem álltam bosszút, nem hiszem, hogy a következő kapcsolatomban kezdem majd el.

Nem én tehetek róla, hogy benne nem tudok megbízni, a tűzbe tettem volna a kezem érte, ma már bármilyen negatív dolgot el tudok képzelni. Nem is értem honnan veszitek, hogy az ő árulása miatt ártanék másnak, hisz neki se tudtam soha.

Én lennék a legboldogabb ha lezárhatnám teljesen.

Pszichiáterhez jártam természetesen, ott fejtettük vissza, hogy minden problémám az apámmal való kapcsolatomra vezethető vissza. De ezzel nem tudok elmenni hozzá, túlságosan fáj, minden percben úgy érzem mintha kést forgatnának bennem.

2015. dec. 13. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Tedd meg, ad vissza, egyenlítsd ki a számlát.

Az segít legjobban, ha megérted, hogymiért tette. Ha vele akarsz maradni, borzalmasan nehéz megküzdeni a bizonytalansággal. Döntsd el, h oké, nem hozod fel, azértvan veled mert tényleg ígyvan. döntsd el, h ha megint megteszi, akkor túl fogod élni,ne arra fókuszálj, mertaz egész kapcsolat a gyanakvásról fog szólni.

Ha megteszi, soha többet ne békülj ki vele.

Ez az egész így megtartod nagyon nehéz meló lelkileg.

Legyél erős.Barátok, meg pasizás segít.

2015. dec. 13. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor tudodelengedni a fájdalmat ha tudod az okot h miért tette!
2015. dec. 13. 21:50
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Ezt a viselkedést annyira gyűlölöm, pedig én is nő vagyok... vagy legyen önérzeted és szakíts amikor átb..vágják a fejed, vagy ha szeretsz szenvedni, akkor maradj egy ilyen férfi mellett, egy ilyen kapcsolatban, de akkor ne mártírkodj!

"sokszor szándékosan felhozom az árulását vagy teszek olyan apróságokat, amik tudom, hogy bosszantják"

Ezzel meg csak azt éred el, hogy végül ő fog otthagyni téged, de akkor nagyon hülyén fogod érezni magadat, aztán telesírod a világot, hogy az a szemétláda hazudott, bántott, te ezt megbocsátottad és ezek után mégis otthagyott OK NÉLKÜL..!

2015. dec. 13. 22:02
 9/11 A kérdező kommentje:

Nincs oka rá,ő se tudja megmondani, hogy miért tette.

Kedves utolsó, én pedig a kioktató viselkedést nem szeretem. Őszintén irigyellek, hogy az empátiát hírből sem ismered, könnyebb életed lehet, mint sokaknak. :)

2015. dec. 13. 22:40
 10/11 anonim ***** válasza:

A 8-asnak igaza van, hiába kapod fel rajta a vizet.

Elárult, megtörtént, két út van innen - az okosabb megoldás az lenne, hogy összekaparsz magadban némi önbecsülést és szakítasz, ha már nem tudod megbocsátani (hiszen ami történt, azt nem lehet visszacsinálni, érezhetően ott maradtak a tüskék, úgyhogy így is szépen halad lefelé a lejtőn, te pedig magadtól veszed el az esélyt arra, hogy valaki olyat találj, aki nem b-ssza át a fejed..).

Ha pedig elvileg megbocsátottad, és vele akarsz ezek után maradni, onnantól kezdve nem jogos a passzív-agresszív viselkedés, amit képviselsz. Döntsd el mit akarsz, és ennek megfelelően cselekedj. A bosszú nem old meg semmit, hisz a probléma okát nem fogja megszüntetni.

2015. dec. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!