Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bosszút akarok állni, veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszút akarok állni, veletek volt ilyen?

Figyelt kérdés

Sajnos nem szépíthetem a barátom többször elárult, ezzel hatalmas sebeket ejtett a lelkemben.

Mióta szembesült tette következményeivel, mindent megtesz hogy gyógyírt nyújtson és feledtesse velem a fájdalmakat.

Akármennyire töri magát, hiába hordoz a tenyerén nem érzem azt, hogy lenne a tetteire bocsánat. Általában elnyomom magamban a fájdalmat, de néha kitör belőlem. Ez egyre jobban rányomja a kapcsolatunkra a bélyegét.

Hozzá kell tenni, hogy szörny gyerekkorom volt olyan szempontból, hogy apám folyton becsapott, így előbb utóbb már nem bíztam meg a férfiakban. Ő volt az első, akiben hinni mertem.

Úgy érzem, hogy akkor érezném kiegyenlítve a számlát, ha én is megtenném vele ugyanazt. Persze nem fogom megtenni, mert akkor a saját lelkiismeretemmel kéne elszámolnom. De a szándék bennem van. Megfigyeltem, hogy sokszor szándékosan felhozom az árulását vagy teszek olyan apróságokat, amik tudom, hogy bosszantják, viszont nem érzem, hogy ez elég lenne. Meg akarok neki bocsátani, hisz fél év eltelt lassan azóta, de nem megy.

2015. dec. 13. 20:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Érdekes volt az első hozzászólás, de van benne igazság. Nem akart megbántani szerintem, csak nekem is az a tapasztalatom, hogy ha valaki megsérül és bosszút forral, leginkább azon fogja ezt kitölteni, aki közel engedi magához. Ez meg egy új pasi lesz valószínűleg, aki fél karját odaadná érted. Nem szándékosan és nem vagy rossz ember, de a legjobb az, ha azt eldöntöd, hogy leszarod az egészet és tovább lépsz. Hidd el én is voltam ilyen helyzetben, de ez csak a kedvedet rombolja, nem leszel boldog. Ha viszont ezen felülkerekedsz, akkor minden sokkal jobb lesz. Tudom, ez nehéz nagyon, nekem is beletelt pár hónapba, de nem old meg semmit, ha vissza is vágsz, a fájdalmadon nem fog enyhíteni, tapasztalatból mondom ezt.

35/F

2015. dec. 14. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!