Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál valakivel, mert kevesled a pénzét vagy mert nincs semmi megtakarítása?
7) jelenleg parommal nem elunk egyutt aminek tobb oka van. Annyit teszunk h sok idot toltunk (fokent en) a masiknal.
Parom keres 400 ezret de a fele elmegy az albijára, egy része előfizetésekre, és akkor kajára marad egy százasa. Ez még ok is lenne de van egy csomo tartozasa amit nem tudom mikor fog tudni visszafizetni. Talan ez aggaszt benne a leginkabb.
Ugy ismertem meg mint vallalkozot ezert gondoltam van eleg pénze. Annak red flagnek kellett volna lennie, hogy nem volt akkor epp munkaja. Utana fel evvel lett munkaja addig kolcsonokbol meg tolem kolcson kert penzbol tartotta el magat. Felmondtak az albijat is, en alltam az egesz koltozest. Az elmult egy evben tobbszor volt h valamelyik szamlara (fokent internet) nem maradt mar penze. Es akkor en fizettem.
#12 - Valóban van ilyenkor közös út? (Nem az ötös vagyok, csak érdekes, hogy pont ezt hozod fel.)
Kérdező: Az pozitívum szerintem, hogy már dolgozik. A helyedben beszélnék vele, hogy ő most mit gondol a helyzetéről, és az alapján mérlegelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!