Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan ne keveredjek "szexkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne keveredjek "szexkapcsolatba" egy jövőbeni lehetséges ügyféllel, aki túl korán "leígéri a csillagos eget" is?!

Figyelt kérdés
Adott egy 9 évvel fiatalabb férfi érdeklődő. Nemrégen ismertem meg. (December 5.-én.)

#halak csillagjegyű férfi
tegnap 15:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul karácsony van, és legszívesebben én is fogadnám a saját lakásomban (idén lettem először egyedülálló,) de túl sokat udvaroltattam magamnak a telefonban, mert ki voltam éhezve a jó szóra.
tegnap 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mégcsak meg se jönne a vágyam ilyenekre. Átpasstolnám a pr.stibarinőmnek. abbol legalább pénz is lenne.

Miért nem ültök be valahova vmi zenés helyre vagy forró csoki valahol? Attól elmenekülne? Csak csetelni tud?

tegnap 15:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Akaratgyengének tűnik, de azt megértem, hogy gyászol. Meghalt a felesége és egyedül neveli a kisfiát.

Nekem is elhunyt a nagymamám idén áprilisban. Nem könnyű most, mert karácsonykor szerintem semmi nincs nyitva. Legalább a mai nap biztosan. Talán holnap vagy holnapután esetleg.

Esetleg nézzem meg a budapesti programok oldalát? (Belőlem is kiöli a vágyat hosszabb távon, ha egy férfi sír, hogy mennyi baja van.)

tegnap 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Bennem az, ha lakásra akarna jönni, közben se randi se semmi.

Pláne gyászoló apukától ez még morbid is.

tegnap 16:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, ezek a "hármas" szex felállás emlegetése annyira zavar, hogy ez már RENDŐRSÉGI ÜGY(!) is lehet...

Sajnos megpróbáltam kitörölni a telefonszámát az illetőnek, de nem akar sehogy sem kimenni...

Szinte halálfélelem szállt meg a gondolattól, hogy milyen ELMEBETEG(!) fantáziákkal rendelkezik.

Nemegyszer pedig voltam már a gyakorlati életben is ilyen helyzetben. Ilyen helyzetben élő nőknek segítenék...

tegnap 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Innen vagy sok választ töröltek, vagy párhuzamos univerzumok keresztezték egymást.

Nem szexkapcsolatba keveredni kb annyira nehéz, mint nem a mekiben dolgozni. Ha nincs meg benned a szándék és a tett, nem fog megtörténni.

tegnap 23:23
 7/8 A kérdező kommentje:

Most éppen kitört egy "jóízű" sírógörcs rajtam. A "volt párom" elhagyni készül, de próbálom nem bánni az egészet...

Nem akarok a szilveszterre gondolni, mert egyáltalán nincs bulihangulatom most, ahova nagy nehezen sikerült meghívást elfogadnom.

Sajnos ilyen esetekben, hogy nyugodtabb legyek feltétlenül muszáj rendőrségi ügyet csinálni. De visszajelzés nem lesz úgysem, hogy mire jutottak.

ma 02:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Elvesztettem a fonalat.
ma 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!