Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok egy 1 éves kapcsolatban kijelenti, hogy ismerd már a mondást "bros before hoes" ez éppen elég indok szakítani?

Figyelt kérdés

Tehát a haverok fontosabbak a nőknél. És még nevetett is rajtam, hogy ezt a mondást nem ismerem.

Én elmondtam neki, hogy nagyon magányosnak érzem magam, mert alig van program és csak aludni (meg nyilván szexelni) jön àt kb. Minden egyes nap legalább 2 órát játszania kell a haverokkal. Meg még edzeni is elmegy heti 3-4x.

Szerinte ez nem sok, neki ez kell, mert máshogy nem tud ellazulni. Plusz számára felfoghatatlan, hogy nekem vagy bárki másnak miért nincsenek mindennap űzhető hobbijai, mert a sorozatnézés az nem hobbi. Mondom azért, mert sorozatnézés közben lehet főzni/takarítani stb. Felnőtt ember vagyok, ha este 6-ra érek haza ahogy ő, akkor nekem is van 4 órám össze-vissza, amíg el kell menni aludni megint.

Ha ő minden estéjét/délutánját másokkal akarja tölteni, és ahogy ő fogalmaz ígyis az alvásidő rovására megy az, ha utána éjjel àtjön hozzám (ezzel egyetértek, baromi fáradt vagyok én is amikor hajlandó rám időt szánni), akkor mi értelme ennek a kapcsolatnak. Hétvégén sem szívesen van velem pár óránál többet. Ha átmegyek délután mondjuk, akkor is "este megint játszunk a fiúkkal, ahogy mindig."

Emberünk majdnem 30 éves. És egy felnőtt kapcsolatnak összeköltözés nelkül sincs sok értelme, de erre sem vágyik úgy igazán.

aug. 5. 16:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagyis ilyen körülmények között minek áltatja magát vagy engem azzal, hogy ez több egy baràtság extrákkal viszonynál.
aug. 5. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tulk keppen csak szexelni tart.

En levaltanam valami olyan pasira aki veled is torodik.

aug. 5. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Azért tenném lapátra, ha "ho" kategóriaként tekintene rám. Egyébként a viselkedéséből (és ezek szerint a véleményéből is) vehetnéd a lapot, hogy ő nem akar (veled) kapcsolatot, csak max néha szexet. Nincs ezzel semmi baj. Neki ez jó, neki ennyi elég. Ha neked nem, akkor az a te bajod, és nem ő a te embered. Nem őt kell nyaggatni, hogy más legyen, hanem neked kell belátnod, hogy olyasmit akarsz, ami nincs.
aug. 5. 16:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor elég ha annyit mondok, olyasmire vágyom, ami ebben a kapcsolatban nincs meg. Sőt mivel egyszer sem mondta ki a szeretlek szót, egyértelmű, hogy nem is szeret.
aug. 5. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pattintsd le.
aug. 5. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég.
aug. 5. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a szakítás a legokosabb döntés.
aug. 5. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!