Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok egy 1 éves kapcsolatban kijelenti, hogy ismerd már a mondást "bros before hoes" ez éppen elég indok szakítani?
Tehát a haverok fontosabbak a nőknél. És még nevetett is rajtam, hogy ezt a mondást nem ismerem.
Én elmondtam neki, hogy nagyon magányosnak érzem magam, mert alig van program és csak aludni (meg nyilván szexelni) jön àt kb. Minden egyes nap legalább 2 órát játszania kell a haverokkal. Meg még edzeni is elmegy heti 3-4x.
Szerinte ez nem sok, neki ez kell, mert máshogy nem tud ellazulni. Plusz számára felfoghatatlan, hogy nekem vagy bárki másnak miért nincsenek mindennap űzhető hobbijai, mert a sorozatnézés az nem hobbi. Mondom azért, mert sorozatnézés közben lehet főzni/takarítani stb. Felnőtt ember vagyok, ha este 6-ra érek haza ahogy ő, akkor nekem is van 4 órám össze-vissza, amíg el kell menni aludni megint.
Ha ő minden estéjét/délutánját másokkal akarja tölteni, és ahogy ő fogalmaz ígyis az alvásidő rovására megy az, ha utána éjjel àtjön hozzám (ezzel egyetértek, baromi fáradt vagyok én is amikor hajlandó rám időt szánni), akkor mi értelme ennek a kapcsolatnak. Hétvégén sem szívesen van velem pár óránál többet. Ha átmegyek délután mondjuk, akkor is "este megint játszunk a fiúkkal, ahogy mindig."
Emberünk majdnem 30 éves. És egy felnőtt kapcsolatnak összeköltözés nelkül sincs sok értelme, de erre sem vágyik úgy igazán.
Tulk keppen csak szexelni tart.
En levaltanam valami olyan pasira aki veled is torodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!