Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélitek meg egy viszonylag frissebb (1 éves) kapcsolatban, hogy miket csináljatok a nyáron?
Az a helyzet, hogy a mi kapcsolatunk komplex abból a szempontból, hogy én pl közel állok a szüleimhez (29F), míg a párom (24F) annyira nem, s neki bőven elég ha telefonon beszélgetnek, mondjuk azt elég gyakran.
A szüleimmel én viszonylag keveset beszélek, de szeretek velük (is) időt tölteni. Van egy nyaralójuk is. Szeretnék velük is egy hétvégére lemenni a Balatonra, meg elmenni külföldre, csak ez már tavaly is konfliktusokhoz vezetett. A párom ilyenkor azt hiszi, kevésbé fontos, meg mindenki mással izgalmasabbak a programok. Illetve néha arra is gondol, hogy hazudok neki (egyszer fordult elő, az sem megcsalás volt) és nem is a családommal vagyok.
A szüleim idősek, apám jövőre már 70 éves lesz. Ezért is fontos nekem az együtt töltött idő. Bár tudják hogy meleg vagyok, nem erőltetném azt hogy a párom is ott legyen. Ő sem szeretné. Illetve az ő szülei sem ismernek engem.
Értem, hát akkor viszont szerintem nincs igaza, valahogy meg kéne emésztenie hogy nem csak és kizárólag vele akarsz időt tölteni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!