Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt nem szexkapcsolatról lenne szó mégsem?
Van egy lány, akivel együtt jártam közel 8 hónapot. Minden rendben volt, kisebb vitákkal. Majd egyik napról a másikra április elején megszakított minden kapcsolatot velem, letiltott, nem akarja folytatni a kapcsolatot, hagyjam békén egyebek. Én nem hagytam annyiban egyrészt mert ok nélkül történt mindez, másrészt tudtam hogy érték olyan váratlan dolgok őt ebben az időben ami előidézte esetleg nála ezt a viselkedés változást. Csendben reménykedtem, imàdkoztam hogy vissza kaphassam őt. Minden sikertelenül zajlott, míg végül végső megoldásként egy csokor virágot és egy kézzel írt üzenetet hagytam az ajtaja előtt. Nem kaptam rá választ, már majdnem feladtam az egészet holott nagyon hiányzott és szerettem őt még ezek után is. Aztán néhány napja írt egy sms-t, hogy csak szexkapcsolatban benne lennék e? Meglepődtem de igent mondtam rá, mert ezáltal esélyt kaptam arra hogy személyesen is beszéljünk és esetleg megtudjam mi miért történt. Megbeszéltünk egy időpontot és akkor ez ennyiben is maradt.
Másnap, hétfőn,késő délután ismét írt, hogy van e kedvem kicsit beszélgetni, találkozzunk. Mondom oké én benne vagyok. A megbeszélt időre oda is mentem , közel két órát voltam vele. Teljesen normálisan beszélt, jó kedve volt. Az elváláskor megöleltem, és kapott egy csókot is. Erre olyan hevesen reagált, csókkal, amire nem számítottam. Másnap reggel kedden ismét egy SMS tőle hogy teljesen felizgatta az a csók, alig tért magához. Dél felé ismét keresett, hogy hol járok, oda jönne, beszélni szeretne velem. Egy padra leültünk, végig a kezem fogta ölelés csók megint. Mondta hogy este felmehetnék hozzá, igaz van egy vendég nála néhány napig de afelől szívesen lát. Este fel is mentem, elvoltunk. Majd megkérdezte hogy mikor kell kelnem reggel mert akkor úgy húz ébresztőt fel a telefonján. Meglepett hogy azt szeretné hogy aludjak ott, de jól esett örültem neki. Csütörtökön ismét munka közben is elém jött, az anyukáját orvoshoz vitte és míg várta őt, megkeresett. Estére ismét felhivott magához, aludjak ott. Jó volt minden ezen az estén is. Így ennyi történés távlatában nem tudom mit gondoljak az egészről. Konkrétan nem beszéltünk arról hogy hogyan tovább, direkt nem akartam felhozni ezt, pusztán örültem neki hogy visszakapni látom őt és talán hiányoztam neki én is. Viszont kérdezem én: ha csak szexre kell az a srác akkor magadnál altatod, írsz neki, érdeklődsz felőle hogy hogy van, milyen napja van ? Aggódott értem valamelyik nap hogy megázom munka közben. Ha csak arra kell az illető akkor arra az időre találkoztok, utána mehet a dolgára. Nem? Én így gondolnám, hisz benne van a nevében hogy csak intim kapcsolat, másról nem szól. Nagyon remélem hogy valóban nem így gondolja és idővel újra kialakul minden mint volt. Sokkal jobban vagyok már most így is, de azt szeretném ha visszakapnám őt tényleg normálisan ahogy volt az valamikor is. A cselekedetei, megnyilvánulásai alapján esélyes lehet ez, nem ? Ha csak szex kellene neki akkor találkoztunk volna, megtörtént volna és annyi. Nem érdeklődne irántam hogy mit csinálok, hogy vagyok, stb. Ebben reménykedem hogy így igaz ahogy azt gondolom..
27/F
Szerintem van valami, amiről nem tud beszélni, valószínűleg olyasmi, amit saját magának sem tudott megfogalmazni.
Mindenesetre valószínűleg nem akar annyira közel engedni magához, mint amilyen közel a 8 hónap alatt lettetek, megvan a saját territóriuma fizikailag és/vagy érzelmileg.
Ismerted régebbről is?
Vagy csak annyit tudsz az életéről, amit 8 hónap alatt megtudtál?
Nem tudnék megbízni egy olyan emberben, aki így bántott egyikk pillanatról a másikra, jártam így én is megjegyzem. Ne feledd ennek az illetőnek pár hónappal ezelőtt semmit nem jelentettél! Aki csak úgy fogja megszakít minden kapcsolatot a másikkal, és letiltja, az semmi mást nem jelent, minthogy konkrétan sz*rba se nézett, nem szeretett már, és simán eldobhatóvá váltál számára!
Valószínűleg 99 %-ban új pasi volt a dologban, amit soha nem fog bevallani, most kilett dobva, és ha nincs ló jó a szamár is! Te pedig mivel szereted ugrassz neki, és kicsattansz a boldogságtól!
Én femntartásokkal kezelném, és szembesíteném vele, ez amit csinált nem volt normális és oké! Ha újra szeretné kezdeni, ez nem úgy műkődik, hogy eldob visszavesz mikor kedve van, mert így nem fog benne tudatosulni, hogy bánt veled, és neked sincs így semmi tartásod és méltóságod azt látja!
Sajnos legtöbb esetben ha valaki szemét a másikkal, amint lehetősége lesz rá újra megfogja tenni!
3-as szerintem most pont, hogy nincs senki aki foglalkozna vele, és kell neki valaki akit tud hülyíteni, amíg unatkozik, és nem jön más a képbe, majd újra ki nem hajintja a kérdezőt.
Amikor kidobta és tiltotta, biztos volt neki más pasi a képbe, gondolom a másik s@ggberúgta, most meg a szerelmes volt pasiját kereste fel, mert tudja hogy csettint neki ő meg ugrik majd azon nyomban!
Vitt volna virágot a lakása elé tudod ki, gondolom akkor épp a másik pasival hempergett! Elküldeném ezt a csajt a francba!
Szexjátéka vagy, de már más is húzogatja.
A szó nélkül eltűnés meg játszma instant vörös zászló, ezek után virággal visszakéredzkedni eléggé megalázó. Végülis ha a szexet megkapod, meglehet a win win élmény, de hosszú távú kapcsolatra ne számíts. Én hagytam volna a pba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!