Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem bírom elviselni a barátom családját, az szakítóok? Ki hogyan áll ehhez?
Párommal Budapesten ismerkedtünk meg, ő itt is él, 18 éves kora óta. A szülei, családja viszont vidéken, és azok a tipikus, egyszerű emberek. Minden, amit lenézek és taszít. Nem is értem, hogy ő hogyan tud olyan lenni, amilyen, ilyen háttérrel... Teljesen más.
150 km, szerencsére nem az a távolság, hogy csak úgy beugranak, de azért havonta-kéthavonta szokott találkozni velük. Most, karácsonykor is.
Nem kell menjek vele, nem kötelező, de például, ha majd lesz egy gyerekünk, őt nem tilthatom a nagyszüleitől, csak azért, mert suttyók.
Édesanyám is ezt mondta, hogy mérlegeljem, képes vagyok-e leélni ezekkel egy életet, alkalmazkodni hozzájuk ünnepekkor, elviselni, hogy az unoka születésnapján ők is ott lesznek és bizony akarják majd, hogy náluk is legyen óvodai, iskolai szünetek alatt.
A párommal amúgy tökéletes minden, tényleg olyan, mintha a másik felem lenne. De a családja zavar.
Míg olvastam vártam leírd miért utálod a szüleit, de nem írtál normális indokot. Komolyan ennyi az ok, hogy mert vidéki, egyszerű emberek? Ezért nézed le a szüleit?
Amíg értelmes indokot nem mondasz én aszerint válaszolok. Nem lehet mindenkinek atomfizikus vagy agysebész a szülője. Megjegyzem a
nevelés is sokat számít. Nem gondolod, hogy mégsem akkora gyökerek a szülei, ha a tökéletes párod felnevelték?
11 vagyok. Most olvastam a pluszt amit írtál. Ezzel kellett volna kezdened, mert az első leírásod alapján egy sznob libának tűntél.
Figyelj két lehetőséged van. Szakítasz vagy maradsz kapcsolatban a pároddal. Utóbbi esetben elfogadod a szülei ilyenek és igyekszel keveset velük lenni.
Szerintem ha a pároddal megértitek egymást, akkor ezeknek nem kéne annyira számítania, hiszen vele élsz együtt, nem a családjával. Senki sem tehet arról, hogy milyen családból jött.
Ha szeretnél olyat hallani, ami éppen az ellenkezője, arra én is tudok mondani példát: ex szülei egy tündér-aranyos, okos emberek, de az ex sajnos rémes.
Tökéletes nem létezik!
Legközelebb a leírast írd a kérdésben, mert így nem a megfelelő választ fogjuk adni...
A párod szülei tényleg suttyók. Az én páromé is. Én nem találkozok velük évek óta. Gyereket nem tervezünk, így az ebből adódó problémák nem érnek.
Viszont az biztos, ha lenne gyerek és el akarna menni a nagyszülőkhöz, akkor csak egy napra és én is mennék. Mert tudom, hogy minden sz.rral teletömnék szegény gyereket, meg hülyeségekre tanítanák őket, páromba meg nem lenne annyi, hogy rájuk szóljon...
De szerencsére mi mem akarunk gyereket.
Gondold végig, ha a te gyerekerd is laktózérzékeny lesz, de ott lesz náluk, azok majd mindent etetni fognak vele, mert a laktóz érzékenység hazugsááág, zabálja csak a gyerek a tejet majd megszokja!
Uhh... Borzasztóak ezek az emberek. Vagy te se veszel róluk tudomást sose vagy szakitasz a pároddal. Mérlegelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!