Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agresszív barátnővel mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszív barátnővel mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Sokszor szakítottunk már, de ő jött vissza mindig. Én meg nem kerestem mást, mert jól elvagyok egyedül is, pláne nem olyan nővel, mint ő.

Gyakorlatilag csak az igenre, meg a nemre vagyok korlátozva kommunikációs szinten, próbálok bármit mondani, hétköznapi dolgokról, mindentől a plafonon van.

Minden idegesíti, mindenbe beleköt, kb csak akkor érzi jól magát, meg boldognak, ha folyamatosan lenyomhat valakit, ha a másik kb ilyen féldebil szinten létezik, és nincs egy értelmes, önálló gondolata.

Nekem erre már nagyon nincs szükségem, az elején nem ilyen volt, valószínű jól megjátszotta magát.

Közel lakunk egymáshoz, még ha ki is kapcsolnék mindent, törölném magam mindenhonnan, fix, hogy összefutnánk valahol, ami meg is történt.

Legutóbbi beszélgetésünknél, aminél kb annyi volt a bűnöm, hogy visszakérdeztem, ez biztos csak sima nátha, nem vírusos fertőzés? Kb őrjöngésig idegesítette fel magát, hogy már megint mit okoskodok, ha nem értek hozzá, ha ő azt mondja, hogy ez egy ilyen betegség, akkor az az....

Egy ideje már csak úgy gondolok rá, ha eszembe jut, szinte ökölbe szorul a kezem.

Egyszer mondtam is neki, ha így folytatja, bántani fogom....

tegnap 11:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20

Ezzel maximálisan egyetértek.

tegnap 13:50
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

A rendszeres sport javít az érrendszeri panaszokon, többek között a magas vérnyomáson is... Na mindegy.

Hagyd el. Nem vagy köteles megmenteni senkit. Láthatóan nem vagytok jó hatással egymásra, jobb nektek külön. Szakítasz, törlöd, tiltod, elmész mellette, ha zaklat, feljelentést teszel ellene. Ennyi.

tegnap 13:50
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Pont ezaz... A sportot hozza fel, mint rontó tényezőt?

Meg azt várja, hogy idegeskedéssel ORVOSHOZ menjen? :D Hogy aztán tömjék nyugtatóval, vagy mi?

Arról nem is beszélve, hogy olyan nincs, hogy "sima nátha" VS vírus, a nátha majdnem biztos, hogy vírusfertőzés, pont az a SIMA, a nemsima pedig az a csekély számú eset, amikor baktérium.

Ilyen buta embertől nekem is elborulna az agyam, csak ott a bibi, hogy normális ember szakít egy olyannal, akitől így elborul, és akiről úgy érzi, hogy intellektuálisan deficites.

Nem pedig vele marad, aztán bántja, pattog rá.

tegnap 14:01
 24/26 anonim ***** válasza:
Tehát akkor most is vissza ment hozzád te pedig zokszó nélkül mindig visszafogadod? Miért? Miért kell egy olyan kapcsolatban benne lenni ami egy rakás sz*r? Ha nem vagy képes nemet mondani akkor tudjál rá. Össze futtok az utcán és akkor mi van? Rázd le magadról. Idióta.
tegnap 14:03
 25/26 A kérdező kommentje:

Gondoltam válaszolok néhány sértegetésre....de minek?

Ha titeket ez tesz boldoggá....hát nem tudom.

Beugrott erről egy kép, a faceről:

[link]

tegnap 23:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Én nem érzem úgy hogy bántottalak. Senki nem kötelez rá hogy együtt legyél egy ilyen emberrel. Ha te a történtek után is zokszó nélkül vissza fogadod akkor megérdemled a sorsod éa nem kell itt panaszkodni. Az ilyen embert soha semmivel nem változtatod meg.
ma 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!