Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen barátnővel mit lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen barátnővel mit lehetne kezdeni?

Figyelt kérdés

Az lenne a konkrét problémám, hogy nagyon rég volt részem jó szexben :/ a barátnőm soha nem akar... Vagy "fáj" a feje, hasa stb., vagy a legapróbb dolgot is túl stresszeli és nem megy neki, vagy csak simán nincs kedve.... A mélypont az volt amikor kezdeményeztem ő meg csak elkezdett vergődni és szó nélkül ledobott magáról :( vagy amikor 3 hónap alatt csak 1x volt szex és bevágta hogy örülnöm kellene annak, hogy volt 1x :( ráadásul meg sem foghatom a fenekét még zárt ajtók mögött sem, mert azonnal elkezd cirkuszolni... Sőt egy normális csókot sem kapok már az utóbbi időben... Arról nem is beszélve hogy kézzel/szájjal kb még sosem akart segíteni

Amikor jó kedve van akkor össze vissza megígér bármit, de ha eljön az ideje akkor nem kapom meg :( születésnapomra is csak annyit kértem hogy szexeljünk, mert már komolyan nem volt más vágyam de azt sem kaptam meg úgy ahogy szerettem volna a mai napig... (rá három hónapra meg volt egy nagyon rossz menet és utána meg be is jelentette hogy ő letudta a születésnapom)

Érzem magamon hogy nagyon megvisel pszichikailag a viselkedése, és megpróbáltam már vele beszélni erről többször is aminek az lett az eredménye hogy vagy elkezdett sírni és a végén nekem kellett bocsánatot kérnem, vagy elkezdte hajtogatni hogy milyen rossz barátnő és keressek másat...

Fontolgatom a szakítást, csak félek, hogy kitesz valamit magával és nekem lesz belőle problémám :( mit gondoltok? Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?

2021. aug. 14. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd ott. Dobd ki. Hülyére vesz a ribizli.
2021. aug. 14. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Sztm megcsal
2021. aug. 14. 21:29
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Elejèn jó volt

Lehet hogy megunt

Lehet hogy màr nem vagy szàmàra vonzó

..ha màr csók sincs

2021. aug. 14. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nem lesz jobb, így akarod leélni a hátralevő életed?
2021. aug. 14. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
A mindennapokban milyen a kapcsolatotok? Mit szoktatok együtt csinálni? Te hogy viselkedsz vele? Eleinte csak nem volt ilyen.
2021. aug. 14. 21:34
 6/13 Noren1989 ***** válasza:
9%
És még hànyan vannak rajtad kívül, Tibi?
2021. aug. 14. 21:38
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

Az egyszerűbb megoldás, ha szakítasz és keresel egy olyan lányt, aki szereti a szexet.

A komplikáltabb, ha a dolog mélyére ástok. Miért nem élvezi a barátnőd a szexualitást? Neveltetés? Szexuális erőszak/zaklatás áldozata volt? Korábbi partnerrel rossz tapasztalat? Esetleg a nem kívánt terhességtől fél? Netán aszexuális?

2021. aug. 14. 21:40
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem szeret... Ennyi...
2021. aug. 14. 21:45
 9/13 anonim ***** válasza:
92%

Ér ez ennyit, hogy javítani akarj? Még szexuálpszichológussal sem biztos, hogy megoldódik, már, ha belemegy a terápiába.

Nagy valószínűleg aszexuális, az még a jobbik eset, ha önbizalom hiányos, de akkor is évekbe telhet feloldania, meg még az is idő, amíg valójában veled feloldódik, ha egyáltalán eljuttok oda.

2021. aug. 14. 22:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért megakadt azon a szemem, hogy a csaj elkezdett sírni, amikor próbálták megbeszélni. Nyilván nem látok bele a kapcsolatba meg nem ismerem a résztvevőket, de kérdező, érte valami sokk a barátnődet szexuálisan?
2021. aug. 14. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!