Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agresszív barátnővel mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszív barátnővel mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Sokszor szakítottunk már, de ő jött vissza mindig. Én meg nem kerestem mást, mert jól elvagyok egyedül is, pláne nem olyan nővel, mint ő.

Gyakorlatilag csak az igenre, meg a nemre vagyok korlátozva kommunikációs szinten, próbálok bármit mondani, hétköznapi dolgokról, mindentől a plafonon van.

Minden idegesíti, mindenbe beleköt, kb csak akkor érzi jól magát, meg boldognak, ha folyamatosan lenyomhat valakit, ha a másik kb ilyen féldebil szinten létezik, és nincs egy értelmes, önálló gondolata.

Nekem erre már nagyon nincs szükségem, az elején nem ilyen volt, valószínű jól megjátszotta magát.

Közel lakunk egymáshoz, még ha ki is kapcsolnék mindent, törölném magam mindenhonnan, fix, hogy összefutnánk valahol, ami meg is történt.

Legutóbbi beszélgetésünknél, aminél kb annyi volt a bűnöm, hogy visszakérdeztem, ez biztos csak sima nátha, nem vírusos fertőzés? Kb őrjöngésig idegesítette fel magát, hogy már megint mit okoskodok, ha nem értek hozzá, ha ő azt mondja, hogy ez egy ilyen betegség, akkor az az....

Egy ideje már csak úgy gondolok rá, ha eszembe jut, szinte ökölbe szorul a kezem.

Egyszer mondtam is neki, ha így folytatja, bántani fogom....

tegnap 11:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Trololololooo
tegnap 12:23
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

"Megvered? Mész ülni."

Mész te! :D

Egyébként az agresszív emberek is általában csak addig aggresszívek, míg nem kapnak egy büdös nagy pofont. Akkor már nem jönnek vissza...

De tiltás, törlés, élőben ignorálás, nincs jobb megoldás az ilyen férgek ellen.

tegnap 12:27
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
#10 A kérdező barátnője az idegesítő. Meg a "haszonszőrűek".
tegnap 12:28
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

10

Létezik egy olyan dolog, hogy szakítás. Nem muszáj ám együtt lenni valakivel, aki irritál.

Kérdező, lépj fel határozottan. Mondd meg neki, hogy takarodjon az életedből.

tegnap 12:34
 15/26 anonim ***** válasza:
51%
Tudod, teljesen melletted voltam az utolsó sorig. Megérdemlitek egymást.
tegnap 12:37
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
"ha így folytatja, bántani fogom" 🤦🤦🤦🤦
tegnap 13:06
 17/26 A kérdező kommentje:

Ezt a "bántani fogom" dumát csak megijesztésre mondtam.

Kiröhögött.

Sosem bántanék senkit, nőt pláne.

De ilyen csajt nem nagyon láttam még, fő ok az, a munkahelye.

Idegrendszerileg totál kivan tőle.

Meg még a csodapirulái, amikkel tömi magát, de orvoshoz nem akar menni.

Mellette sportol, ami rátesz 5 lapáttal a vérnyomására is.

EGy barátnőjével beszéltem, valamit csináljon már vele, de azt mondta, ahajajaj, próbált már sokszor, de vele is pont ilyen.

Szüleivel összeveszett, csóri ktuyáját meg agyonrángatja, amikor viszi sétálni. Persze rászólni nem lehet, hogy figyeljen már szegény kutyára.

Alapból segíteni akarnék neki, de nem 1szerű. :(

tegnap 13:31
 18/26 anonim ***** válasza:
25%
Azzal segítesz neki, ha eltűnsz. Nem lesz aki idegelje.
tegnap 13:37
 19/26 anonim ***** válasza:
22%
Én melletted álltam volna, ha nem látszana végül, hogy tényleg egy buta, irritáló ember vagy.
tegnap 13:41
 20/26 anonim ***** válasza:
61%
Akármilyen irritáló a kérdező, a barátnő is egy hülye. Egy intelligens nő, ha látja, hogy a másik nincs pozitív hatással az életére, szépen csendben, méltósággal, hiszti nélkül visszavonul. És az intelligens férfi szintúgy. Megérdemlik egymást.
tegnap 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!