Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agresszív barátnővel mit lehetne tenni?
Sokszor szakítottunk már, de ő jött vissza mindig. Én meg nem kerestem mást, mert jól elvagyok egyedül is, pláne nem olyan nővel, mint ő.
Gyakorlatilag csak az igenre, meg a nemre vagyok korlátozva kommunikációs szinten, próbálok bármit mondani, hétköznapi dolgokról, mindentől a plafonon van.
Minden idegesíti, mindenbe beleköt, kb csak akkor érzi jól magát, meg boldognak, ha folyamatosan lenyomhat valakit, ha a másik kb ilyen féldebil szinten létezik, és nincs egy értelmes, önálló gondolata.
Nekem erre már nagyon nincs szükségem, az elején nem ilyen volt, valószínű jól megjátszotta magát.
Közel lakunk egymáshoz, még ha ki is kapcsolnék mindent, törölném magam mindenhonnan, fix, hogy összefutnánk valahol, ami meg is történt.
Legutóbbi beszélgetésünknél, aminél kb annyi volt a bűnöm, hogy visszakérdeztem, ez biztos csak sima nátha, nem vírusos fertőzés? Kb őrjöngésig idegesítette fel magát, hogy már megint mit okoskodok, ha nem értek hozzá, ha ő azt mondja, hogy ez egy ilyen betegség, akkor az az....
Egy ideje már csak úgy gondolok rá, ha eszembe jut, szinte ökölbe szorul a kezem.
Egyszer mondtam is neki, ha így folytatja, bántani fogom....
"Megvered? Mész ülni."
Mész te! :D
Egyébként az agresszív emberek is általában csak addig aggresszívek, míg nem kapnak egy büdös nagy pofont. Akkor már nem jönnek vissza...
De tiltás, törlés, élőben ignorálás, nincs jobb megoldás az ilyen férgek ellen.
10
Létezik egy olyan dolog, hogy szakítás. Nem muszáj ám együtt lenni valakivel, aki irritál.
Kérdező, lépj fel határozottan. Mondd meg neki, hogy takarodjon az életedből.
Ezt a "bántani fogom" dumát csak megijesztésre mondtam.
Kiröhögött.
Sosem bántanék senkit, nőt pláne.
De ilyen csajt nem nagyon láttam még, fő ok az, a munkahelye.
Idegrendszerileg totál kivan tőle.
Meg még a csodapirulái, amikkel tömi magát, de orvoshoz nem akar menni.
Mellette sportol, ami rátesz 5 lapáttal a vérnyomására is.
EGy barátnőjével beszéltem, valamit csináljon már vele, de azt mondta, ahajajaj, próbált már sokszor, de vele is pont ilyen.
Szüleivel összeveszett, csóri ktuyáját meg agyonrángatja, amikor viszi sétálni. Persze rászólni nem lehet, hogy figyeljen már szegény kutyára.
Alapból segíteni akarnék neki, de nem 1szerű. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!