Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan értessem meg a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a barátnőmmel, hogy ok nélkül féltékeny az Insta like-ok miatt?

Figyelt kérdés
Instagrammon vannak női követőim még az egyetemről, de már munkatársak is. Sok fotóimat szívezik, de ez kiborítja a barátnőmet. Régen nyilvános volt a profilom, sok nő bekövetett, de miatta most már privát, mert ha kedvelik valamelyik fotómat, állandóan kiakad. Tegnap pl. feltettem egy képet miután fodrásznál voltam, erre is jöttek kedvelések és mikor találkoztunk, rögtön megjegyezte, hogy "Látom, a háremed megint akcióban van". Rosszul esett, mert sohasem csaltam meg, egyszerűen társas beállítottságú vagyok, barátokkal, ismerősökkel jól elbeszélgetek például. Arról mit tehetek, ha sokan kedvelik a kèpeimet? Ezzel a felesleges féltékenykedéssel már kikészít.
dec. 19. 16:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Nem hiszem hogy az ilyen emberekre lehet hatni. Biztos vele akarsz élni?
dec. 19. 16:25
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
Minek jársz tinilánnyal?
dec. 19. 16:27
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
A szép fiúkat sokan lájkoljàk, a baràtnőik meg féltékenyek. Barátaim közt is volt, aki járt így. Miért nem keresel egy magad kategóriájú nőt, aki biztos magában?
dec. 19. 16:30
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Miért kell instára felrakni az új frizurádat, te kis magamutogató tiniptsa?
dec. 19. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Minden nő ilyen.
dec. 19. 17:28
 6/12 anonim ***** válasza:
20%

Pedig általában csajok ilyenek hogy mindet posztolnak es követőket gyűjtenek.

Szerintem aki veled van az nem hozzád valo.

dec. 19. 17:51
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Miért ne tegye ki a szelfijét?
dec. 19. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
29%

Ne járt egy hisztis ötévessel.

Üdv,

Egy nő

dec. 19. 18:09
 9/12 anonim ***** válasza:
35%

9

Mert a pasik nem ilyenek, ugye? Hisztiznek minden lájkon és ismerősön.

dec. 19. 18:56
 10/12 anonim ***** válasza:
10 instás pasirol szól a kérdés eleve. Minek kérdezel baromságot? De alapvetoen inkább a nők az excibicionistábbak. Ezert is fura hogy pont egy nő hisztizik egy instás pasira.
dec. 19. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!