Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bámul a férjem megszállo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul a férjem megszállottan egy másik nőt?!

Figyelt kérdés
A férjem az utóbbi fél évben megszállottan bámul egy fiatal nőt. Pofátlanul, feltűnően, szó szerint vizslatja, én a lány helyében már lehet hogy tartanék tőle. Mindezt mellettem teszi! Ott állok mellette és ahogy elfordulok már megint bámulja. A nő meg egy sunyi rohadék, ha látom a képét akkor fapofával elvonul, ha azt hiszi nem látom akkor mosolyog a férjemre, kacérkodik vele. A szeretője lenne? Oké hogy itthon nincs minden rendben, elhidegültünk egymástól, tudom hogy sokkal többet szexelne mint amennyit kap, de egyszerűen nincs hozzá kedvem. De hogy ennyire pofátlanul igyekezzen magát bedolgozni egy ráadásul fiatalabb, huszonéves, csodaszép nő bugyijába azt szerintem nem érdemlem meg. Az is lehet hogy már kezelgeti, habár erre nem találtam konkrét jeleket és nem tudom mikor lenne ideje rá. Segítsetek már, mitől viselkedhet egy amúgy normális férfi hirtelen ilyen ordenáré módon? 42 évesen beüthetett nála a kapuzárási megborulás és tesztelgeti a vonzerejét, esetleg ennyire kanos lenne hogy már elvesztette az eszét?? Vagy mi baja van ennek az embernek? Aggódom!!!!

dec. 18. 20:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
#17 a fiatalt csajt nem búbolja, az csak kacérkodik vele. Ettől még csak idő kérdése, hogy mikor fog félredugni ha otthon már nincs szex. Attól boldogabb lennél, ha nem ezzel a csajjal, hanem teljesen mással csinálná a hátad mögött?
dec. 19. 13:02
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha te már úgyse kívánod, úgyse szexelsz vele, akkor nem mindegy?

Engedd el!

dec. 19. 17:00
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem akarom nyilván hogy egy szexmentes házasságban szenvedjen, de a figyelmet amit a nőcskéjének szentel ő sem szentelte igazán rám az elmúlt években. Aztán erre most teljesen begolyózott egy fiatal nőci kacérkodásától, na bumm!!! Tudom, magamnak főztem, egyem meg….
dec. 19. 19:12
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Zavar hogy a csaj kívánja? Hogy valaki más vágyik a férjedre? Hogy valaki más szívesen leszopná és ráülne a farkára? Nehéz elképzelned gondolom, de bizony másnak, aki nem évtizedek óta lovagolja, ő az új pasi. Az újdonság varázsa. Főleg ha még jó karban is van. Megértem a kiscsajt, hogy imponál neki ha valakit láthatóan ennyire megszédít. Pont mindkettő azt adja a másiknak amire aktuális korában vágyik, a kiscsaj figyelmet kap, a férjed meg fiatalos pezsgést.

Ráadásul a férjed így esetleg visszaszerzi a férfi önbizalmát, amit te kvázi kiöltél belőle azzal, hogy a szexben totál elutasítod, sőt mint mondtad, kb a porszívózással egyenlően vágysz rá. Azért érzed, hogy ez mennyire bántó. Szerintem is nyugodtan inkább nézz félre, hadd legyen meg neki végre az az öröm amiben a házasságában nem részesül többé. Vagy válj el tőle, aztán mindenkinek a magánügye a továbbiakban, hogy kit vizslat.

dec. 19. 19:29
 25/27 anonim ***** válasza:
48%

Pocakos, kopasz, 50 év körüli kollégiumi karbantartónk (úgy hívtuk, farbantartó) mondta régen a fiatal, egyetemista pipiket vágyakozva nézve, hogy gyerekek, ezeket mindet úgy megb@sznám... de higgyétek el, hogy otthon, 30 éves házasságban már MUNKA a b@szás! 🤣

Áldás, békesség!

dec. 19. 19:47
 26/27 anonim ***** válasza:
Bezzeg ha te csinálnád ezt, végig lenne sértve. Sajnos bárhol tudnak találkozni a hátad mögött és valszeg már úgyis megvolt neki a csaj...vagy váljatok el vagy nemtudom. Ha már nincs hozzá kedved, akkor miért zavar mit csinál? Ha jóba vagytok éljetek egymás mellett max nyitott kapcsolatban, de te is leírtad, h már nincs kedved Ő hozzá.... Ezt ő is tudja.
jan. 22. 01:18
 27/27 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp válj el. Ha nem izgat fel, akkor annyira nem csak a te hibád. Régen jó volt szexben? Amugy sok pasi tényleg csak dugni tud, és fogalmuk nincs arról h milyen a nőnek orgazmust okozni...

Még tenis fiatal vagy. Ne ragadj bele egy rossz házasságba. Lépj ki. Új év, új házasság. Üljetek le, beszéljétek át békességben. Neked nem jó a szex, te nem kapod meg ami neked jól esne, de ő se kaphatja meg, amit akar az allando dugást. Ez senkinek sem jó.

jan. 22. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!