Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámul a férjem megszállottan egy másik nőt?!
Nekem ugyan nem férjem a párom - meg már nem is lesz - de azt tudom, hogy ha egy férfi nincs kielégítve valamilyen módon, akkor bizony el fog menni!
Éppen ezért szoktam erőt venni magamon (még vitatkozós időszakban is,) hogy újra elcsavarjam a párom fejét. Nehogy hűtlen legyen. (Mert az lenne bizony!)
Vedd észre, hogy vészhelyzet van! Nagyon gyorsan kellene lépned!
Megcsalt nőként én is azt mondom, hogy tuti, hogy dugtak már a hátad mögött de ha netán nem is, már tervben van mindkettő részéről.
"...habár erre nem találtam konkrét jeleket és nem tudom mikor lenne ideje rá." Hidd el, az ilyenek bármikor, mindig találnak módot és időt a megcsalásra. Munka előtt, munka közben akár csak 10 percre.
Na meg az, hogy telibe előtted bámulja így, még csak nem is próbálja leplezni.. Nem tisztel és semmibe vesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!