Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bámul a férjem megszállo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámul a férjem megszállottan egy másik nőt?!

Figyelt kérdés
A férjem az utóbbi fél évben megszállottan bámul egy fiatal nőt. Pofátlanul, feltűnően, szó szerint vizslatja, én a lány helyében már lehet hogy tartanék tőle. Mindezt mellettem teszi! Ott állok mellette és ahogy elfordulok már megint bámulja. A nő meg egy sunyi rohadék, ha látom a képét akkor fapofával elvonul, ha azt hiszi nem látom akkor mosolyog a férjemre, kacérkodik vele. A szeretője lenne? Oké hogy itthon nincs minden rendben, elhidegültünk egymástól, tudom hogy sokkal többet szexelne mint amennyit kap, de egyszerűen nincs hozzá kedvem. De hogy ennyire pofátlanul igyekezzen magát bedolgozni egy ráadásul fiatalabb, huszonéves, csodaszép nő bugyijába azt szerintem nem érdemlem meg. Az is lehet hogy már kezelgeti, habár erre nem találtam konkrét jeleket és nem tudom mikor lenne ideje rá. Segítsetek már, mitől viselkedhet egy amúgy normális férfi hirtelen ilyen ordenáré módon? 42 évesen beüthetett nála a kapuzárási megborulás és tesztelgeti a vonzerejét, esetleg ennyire kanos lenne hogy már elvesztette az eszét?? Vagy mi baja van ennek az embernek? Aggódom!!!!

tegnap 20:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem férjem a párom - meg már nem is lesz - de azt tudom, hogy ha egy férfi nincs kielégítve valamilyen módon, akkor bizony el fog menni!

Éppen ezért szoktam erőt venni magamon (még vitatkozós időszakban is,) hogy újra elcsavarjam a párom fejét. Nehogy hűtlen legyen. (Mert az lenne bizony!)

Vedd észre, hogy vészhelyzet van! Nagyon gyorsan kellene lépned!

ma 00:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Megcsalt nőként én is azt mondom, hogy tuti, hogy dugtak már a hátad mögött de ha netán nem is, már tervben van mindkettő részéről.

"...habár erre nem találtam konkrét jeleket és nem tudom mikor lenne ideje rá." Hidd el, az ilyenek bármikor, mindig találnak módot és időt a megcsalásra. Munka előtt, munka közben akár csak 10 percre.

Na meg az, hogy telibe előtted bámulja így, még csak nem is próbálja leplezni.. Nem tisztel és semmibe vesz!

ma 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!