Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másoktól tudtam meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoktól tudtam meg, hogy drogozik... Mennyi jövője van így ennek?

Figyelt kérdés

28F és 25N 3 hónapja együtt.

Minden nagyon jól alakult, végre hittem, hogy normális pasit találtam. A minap közös ismerősöktől megtudtam, hogy a pasi a múltban drogozott és nem csak kipróbálta hanem többször is... Rákérdeztem és nem tagadta, és annyit mondott, hogy amióta együtt vagyunk, nem csinálta, és nem jutott eszébe, hogy erről be kellett volna rögtön számolnia nekem, és nem is került szóba. Meg nem bánta a drogozást, de még olyat is elejtett, hogy ha nyitott vagyok rá akkor mesélhet is az élményeiről...

Ugye nem tévedek, hogy ez felejtős? Nehezen térek magamhoz, nagyon fáj...

tegnap 23:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy kicsit tájékozódni kellene.
ma 00:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Ennyitől még nem lesz nyomorék, szerintem nem kell beszarnod, főleg ha már nem is csinálja. Akkor van baj, ha nem tud tőle szabadulni, és tönkremegy tőle. Egyébként szerintem a szer is segített neki abban, hogy ilyen "normális" legyen, ahogy megismerted.
ma 00:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem csinálja már, azt is jelenti, hogy nincs kapcsolatban a drogdílerekkel?

Csak azért, mert ha a haverja díler, és drogot árul, az elég gáz.

Gondolom, nem akarsz belekeveredni semmibe, de azt gondolom, feleslegesen magyarázok neked, mert érzelmi döntést fogsz hozni.

Fogalmam sincs, mennyi jövőtök van.

Azt viszont tudom, hogy nekem volt drogos maximum laza kapcsolatra kellene, ha jól néz ki. sosem járnék komolyan olyan nővel, aki drogozta magát. Még a végén valamikor eszébe jutna "nosztalgiázni" valamikor...

Komoly kapcsolatra (ha akarnék ilyet) olyan nőt választanék, akinek tiszta multja van.

ma 00:45
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

"Minden nap ott volt a fejében, mert az ilyet az ember nem felejti el"

Ezt honnan tudod ilyen pontosan, drogos vagy?

ma 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!