Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kinéző vagy kisugárzású emberek, hogyan kezelik párkapcsoaltban a folyamatos megkereséseket másoktól?
Ez "az igazi" meg "a nagy ő" akkora sületlenség. Mintha csak egy ember lenne a világon, akit neked teremtettek. Ha ez így lenne, akkor 7,5 milliárd az egyhez lenne az esélye, hogy megtalálod - hát sok sikert.
Ha boldog vagy a párod mellett, lelkileg és testileg nincs hiányérzeted, akkor az új érkezőket könnyen tudod hárítani. Kezdjük azzal, hogy nem adsz jeleket, nem invitáod őket, ezzel a legtöbb próbálkozót egyből elhesegeted.
Van olyan pasi, aki mindenkihez odamegy. Akkor is, ha nem kap jelet. Ez az a kategória, aki utánad egy órával már másik nőnél próbálkozik, másnap meg harmadiknál. Az ilyeneket alapból kerüld. A maradék 90% meg úgysem fog odajönni hozzád, ha elzárkózol.
1: nincs olyan, hogy igazi.
2: olyan van, hogy akivel vagy, az úgymond mindent tud nyújtani, amit egy kapcsolattól vársz (és te is neki), illetve ha probléma van, össze tudtok dolgozni. Ezáltal fennmarad a kapcsolat évtizedeken keresztül is akár. Ezt az embert megfelelőnek hívjuk, nem igazinak (van belőlük elég sok, csak nyilván azzal maradsz, amelyiket elsőnek megtalálod közülük, mert onnantól a többi miért is érdekelne...)
3:nagyjából hetente-havonta próbálkoznak nálam, munkahelyen, facebookon, egyetemen, edzőteremben, de eddig egyiknél sem éreztem kísértést. Nem vagyok az a fajta, aki csak azért van a párjával, mert nincs másra lehetősége.
4: hűséges az ember magáért legyen. Azért, hogy tudjon tükörbe nézni, hogy aznap sem árulta el azt az embert, aki számít rá és akivel állítólag szeretik egymást, ezáltal tartanak egy kizárólagosságot egymás felé. Hűtlennek lenni egyszerű görénység, ha meg szar a kapcsolat, nem azért kell kilépni, mert van másik. Arra anélkül is rájön az ember, hogy nem ott a helye.
Legfeljebb azon gondolkodj el, hogy milyen a kapcsolatotok, ami miatt egyáltalán elgondolkodsz ezen. Függetlenül attól, hogy ki próbálkozik, mert hidd el, ezek az emberek sem jobbak egy hajszállal sem a párodnál általában, csak még nem ismered őket. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Ment a máz, előadta magát, hogy ő a tökéletes választás, relatíve jól is nézett ki, aztán ha olyan közegben volt, ahol gyakran találkoztunk és megismertem, még az a maradék érdeklődés is elszállt és inkább örültem annak, hogy van otthon egy normális párom, akivel megfogtam az Isten lábát. Senki sem tökéletes, akkor sem, ha annak tűnik. Ha amúgy jó a kapcsolatotok és csak külső hatásra érzel ilyeneket, valószínűleg te is csak bedőlsz ennek az illúziónak.
Mégis hány éves vagy? 16-17? Nekem akkor voltak ilyen gyerekes gondolataim.
De akkor: igazi nincs. Vagy nagyon sok van, szempont kérdése. Attól lesz valóban "igazi", hogy egymás mellett döntötök, jól kommunikáltok, kitartotok egymás mellett.
Ha ilyen gondolataid vannak, akkor hagyd el, és kalandozz, mert előbb utóbb el fogsz csábulni. Ha elhagyod, akkor vagy élvezni fogod, vagy pofára esel, és egy életre megtanulod, hogy a kísértésnek engedni múló boldogság, ami keserű szájízt hagy maga után.
Ha meg téged megcsalnak, elhagynak, miért kéne megbánni, hogy volt tartásod? Ezt nem is értem.
Nem való még neked konoly kapcsolat. Hagyd békén a srácot, szórakozz, aztán már csak akkor mondd ki, hogy együtt vagy valakivel, ha már tudod, hogy mit jelent.
7es: irígylem a párodat hogy ilyen barátnője van! :)
Nagyon kevesen vélekednek így ahogy te. Teljesen egyetértek , és mintha csak én írtam volna mindezt. Remélem ő is hasonlóan gondolkozik és sokáig boldogok lesztek.
Kérdezőnek meg csak annyit hogy ne hitegesd tovább magad , sem a párod, hogy jó a kapcsolatotok. Valaki már írta , ha jó lenne nem gondolkoznál ilyesmiken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!