Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másoktól tudtam meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoktól tudtam meg, hogy drogozik... Mennyi jövője van így ennek?

Figyelt kérdés

28F és 25N 3 hónapja együtt.

Minden nagyon jól alakult, végre hittem, hogy normális pasit találtam. A minap közös ismerősöktől megtudtam, hogy a pasi a múltban drogozott és nem csak kipróbálta hanem többször is... Rákérdeztem és nem tagadta, és annyit mondott, hogy amióta együtt vagyunk, nem csinálta, és nem jutott eszébe, hogy erről be kellett volna rögtön számolnia nekem, és nem is került szóba. Meg nem bánta a drogozást, de még olyat is elejtett, hogy ha nyitott vagyok rá akkor mesélhet is az élményeiről...

Ugye nem tévedek, hogy ez felejtős? Nehezen térek magamhoz, nagyon fáj...

tegnap 23:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt szeretnéd, hogy zengjük neked, hogy semmirekellő drogos, és sajnálgassunk téged, akkor ezt már már előre. (Ha értelmes válaszokat akarnál, akkor elegendő értelmes információt adtál volna.)

Akkor legalább hamar lapozhatunk.

tegnap 23:24
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

A pasid minimum hazudik: "és nem jutott eszébe, hogy erről be kellett volna rögtön számolnia nekem"

Nem a fenét! Minden nap ott volt a fejében, mert az ilyet az ember nem felejti el, csak annyira gyenge jellem a fiatalember, hogy nem akarta/merte felhozni, mert tudta, hogy akkor valószínűleg vége lesz a kapcsolatotoknak.

Szerintem addig hagyd ott, amíg friss a kapcsolat. Nem a drog miatt, hanem a droggal kapcsolatos hazudozás miatt, ami vélhetően később más témákban is meg fog jelenni, főleg ha egy összezördülés után "visszaszokik" az anyagra.

tegnap 23:37
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
MOST dobd ki! Egy tetű drogos, MINDIG drogos marad!!!
tegnap 23:39
 4/13 anonim ***** válasza:

Egyetlen esetben mondanám azt, hogy próbáljátok meg együtt: ha már az ismerkedéskor önmagától, őszintén bevallja neked a múltját, annak minden részletével. De nem így, hogy elfelejtette mondani, és majd mástól kell megtudnod... Ez az a tipikus gagyi mellébeszélés, és ezt ő is tudja, és azt is, hogy ha ez nálad egyszer működik, akkor máskor is működni fog.

Ne hagyd, hogy még egyszer hülyét csináljon belőled!

tegnap 23:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Drogozás alatt mit értünk?

Füvezett az egyetem alatt vagy heroinista volt? A kettő nagyon nem ugyanaz.

Én gyakorlatilag el is felejten néha, hogy volt egy periódusom, amikor néha füveztem. Annyira távoli és irreleváns.

Akkor kellemes volt, aztán más társaságba kerültem, ráuntam a dologra. Azóta max alkohol, de az is minden második sátoros ünnepen.

Egy keményebb drogra való rácsúszás viszont más tészta. Heroin, kokain, crack stb nekem is felejtős lenne, de, gondolom azt te sem várod el, hogy valaki kéztördelve bevallja, hogy fősuli alatt néha berúgott, pedig az is egy drog, még pedig kemény.

Gondold át, milyen drogról volt szó, és ennek megfelelően hozz döntést.

tegnap 23:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Ahogy az #5-ös is írja, nem mindegy hogy a drogozás mit jelent! Alkalmilag kipróbálta párszor, vagy drogfüggő volt.
ma 00:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Olyan drogokról van szó amiktől nagyokat "utazott"... Nem tudom pontosan, nem értek hozzá. De az hogy többször csinálta az nekem nem kipróbálás kíváncsiságból hanem készakarva történő használat. Ilyen komoly szereknél szerintem ez már nem esélyes hogy nem függés az a baj...
ma 00:12
 8/13 anonim ***** válasza:

A drogozás tág fogalom.

Ha a közlekedéssel akarok példálózni, nagyon nem mindegy, hogy egyszer valaki tilosban parkol vagy elcsípik a két hete lejárt elsősegélykészlettel VAGY ittasan halálra gázolt egy fél osztálykirándulásnyi nyereket, majd otthagyta a helyszínt.

Nagyjából ekkora különbség van drog és drog között. Ugyanígy míg egy helytelenül parkoló személy nem fogja ezt az első randin töredelmesen bevallani, mert jelentéktelen, úgy az ittas gázoló csak tetézi a bűneit azzal, ha hazudik, és elfogadhatatlan.

ma 00:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Varázsgomba szerintem. Én nő vagyok, én is próbáltam 3-4x, de én egyáltalán nem függtem rá, és én sem bánom egyáltalán, ezek az "utazások" nagyon maradandóak maradtak, rengeteg érzést és szorongást segített felhozni.

Szerintem csak hallgasd meg, és utána dönts.

ma 00:15
 10/13 anonim ***** válasza:

7

Attól, hogy többször használsz valamit, még nem leszel függő.

Szerintem beszélj vele, nézz utána a szernek, aztán hozz döntést. Ha úgy érzed, nem fér bele, teljesen rendben van, de ne tudatlanul dönts.

ma 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!